Σαν να μην έφτανε στην Εθνική μας ομάδα μπάσκετ ο τραυματισμός του Σλούκα στο παιχνίδι με την Ιταλία ο Θανάσης Σκουρτόπουλος είδε την Κυριακή στην αναμέτρηση με τη Σερβία να χάνει ακόμη έναν παίκτη από τα γκαρντ.

Το νέο θύμα της κακοδαιμονίας που έχει πλήξει τη «γαλανόλευκη» ήταν ο Γιάννης Αθηναίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο διεθνής άσος του Παναθηναϊκού τραυματίστηκε απέναντι στους «πλάβι» και όπως επιβεβαιώθηκε, έχει υποστεί ρήξη χιαστού στο γόνατό του.

Ο 31χρονος γκαρντ σε μία ανύποπτη φάση στο δεύτερο δεκάλεπτο του αγώνα έπεσε στο παρκέ, πιάνοντας το αριστερό του γόνατο και, στη θέα του τον να σφαδάζει από τους πόνους, το ΟΑΚΑ πάγωσε.

Εν συνεχεία ο διεθνής άσος αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια για τα αποδυτήρια, με τους Μπουρούση και Βασιλόπουλο να τον έχουν πάρει στα χέρια τους, καθώς δεν μπορούσε ούτε να περπατήσει, ενώ περίπου 1,5 ώρα αργότερα επιβεβαιώθηκε η αρχική εκτίμηση που έκανε λόγο για ρήξη χιαστού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλέον, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος καταστρώνει τα πλάνα του για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας χωρίς τον Αθηναίου, με τον 31χρονο άσο από την πλευρά του να ξεκινά το δύσκολο ταξίδι αποκατάστασης και επιστροφής στην δράση τους επόμενους μήνες.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης