Ο Γιάννης Αθηναίου ήταν ο μεγάλος άτυχος της εθνικής μπάσκετ των ανδρών αυτό το καλοκαίρι.

Ο διεθνής γκαρντ υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο την Κυριακή (18/8), στον φιλικό αγώνα με τη Σερβία στο Τουρνουά «Ακρόπολις» και θα χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, αλλά και την ερχόμενη σεζόν με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, στον οποίο είχε υπογράψει πριν μία εβδομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 31χρονος άσος με μήνυμά του θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια όσους έσπευσαν να του εκφράσουν τη συμπαράστασή τους με κάθε τρόπο και παράλληλα να ευχηθεί «καλή επιτυχία» στους Έλληνες διεθνείς που αναχώρησαν την Τετάρτη (21/8) για την Κίνα.

Αναλυτικά όσα έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram:

«Θέλω μέσα από την καρδιά μου να σας ευχαριστήσω όλους για την υποστήριξη και τις ευχές σας! Με κάνατε να νιώσω μοναδικά. Δεν υπάρχει χρόνος για στενoχώρια, αλλά μόνο χρόνος για σκληρή δουλειά, ώστε να επιστρέψω πιο δυνατός και να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ πιο πολύ απ’ οτιδήποτε άλλο. Πάμε όλοι μαζί να δώσουμε τη θετική μας ενέργεια και να στηρίξουμε αυτούς τους μάγκες που ταξιδεψαν στην Κίνα, ώστε να μας κάνουν πάλι υπερήφανους και να σηκώσουν τη σημαία μας ψηλά, εκεί που ανήκει! Ευγνώμων για όσα ζήσαμε και υπερήφανος για όλους σας!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης