Ο Κόροιβος Αμαλιάδας ανακοίνωσε την απόκτηση του Ρόμπερτ Λόουερι και έφτασε τις πέντε προσθήκες στο δυναμικό του, ενόψει της συμμετοχής του στην Α1 μπάσκετ των ανδρών. Ο 27χρόνος Αμερικανός γκαρντ έχει αγωνιστεί σε Γερμανία, Τσεχία, Τουρκία και την τελευταία σεζόν έπαιξε στην ιταλική Α2 με την Τράπανι.

Η ανακοίνωση:

«Ο Κόροιβος ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου με τον Αμερικανό καλαθοσφαιριστή, Ρόμπερτ Λόουερι. Πρόκειται για την πέμπτη μεταγραφική κίνηση της ομάδας μας και έπεται συνέχεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ρόμπερτ Λόουερι αγωνιζόταν στο κολέγιο Ντέιτον με την φανέλα των Φλάιερς και κατάφερε να διακριθεί στο NCAA τόσο για τις επιθετικές, όσο και για τις αμυντικές του αρετές, κάτι που συνέχισε να κάνει και στους επόμενους σταθμούς της καριέρας του.

Πρώτη του επαγγελματική απόπειρα ήταν στην γερμανική Καϊζεσλάουτερν, για να ακολουθήσει η τσεχική Λεφχάρτι Κομούτοφ, όπου έβγαλε μάτια με την απόδοσή του.

Υψηλές πτήσεις είχε και στο τουρκικό πρωτάθλημα, σκοράροντας κατά μέσο όρο 17,2 πόντους με την Μπαλικεσίρ, ενώ τελευταία του και πάλι επιτυχημένη στάση, πριν από αυτή της Αμαλιάδας, ήταν η ιταλική Τραπάνι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Who is who

Όνομα: Ρομπ Λόουερι

Ημ. Γέννησης: 23/12/1987

Θέση: γκαρντ

Ύψος: 1,88μ

Προηγούμενες ομάδες: Ντέιτον Φλάιερς, Καϊζεσλάουτερν, Λεφχάρτι Κομούτοφ, Μπαλικεσίρ, Τράπανι».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης