Το ΝΒΑ ανακοίνωσε ότι ξεκινάει διαπραγματεύσεις με την Disney για να εξασφαλίσει το ESPN Wide World of Sports Complex, έναν τεράστιο χώρο στη Disney World του Ορλάντο, ώστε να συγκεντρώσει εκεί και τις 30 ομάδες της Λίγκας, προκειμένου να ολοκληρωθεί η σεζόν.

Ο εκπρόσωπος της Λίγκας, Μάικ Μπας, δήλωσε: «Το ΝΒΑ μαζί με την Ένωση Παικτών ξεκίνησαν συζητήσεις με την The Walt Disney Company για την επανεκκίνηση της σεζόν στα τέλη Ιουλίου στο ESPN Wide World of Sports Complex της Φλόριντα. Μία τοποθεσία για αγώνες, προπονήσεις και διαμονή. Προτεραιότητά μας παραμένει η υγεία και η ασφάλεια όλων, εργαζόμαστε με τους αρμόδιους φορείς και με την κυβέρνηση ώστε να υπάρξουν σαφή πρωτόκολλα και προστασία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι τελικές αποφάσεις αναμένονται στις 29 Μαΐου στο Board of Governors, ενώ στη συνέχεια ο Άνταμ Σίλβερ θα ενημερώσει για τις οδηγίες που θα ακολουθηθούν.

Να σημειωθεί ότι στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να φιλοξενηθούν όλες οι ομάδες με αρκετά προπονητήρια και πολλά ξενοδοχεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης