Δίχως άλλο, ο Λουίς Σκόλα ήταν από τα σημεία αναφοράς του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας. Ο 39χρονος Αργεντινός, με μέσο όρο 17,9 πόντους και 8,1 ριμπάουντ στην κορυφαία διοργάνωση, χρησιμοποιεί τον Λιονέλ Μέσι ως παράδειγμα για το πώς πρέπει να είναι ένας αθλητής και τι πρέπει να κάνει για να πετύχει.

«Βάζω τον Μέσι πάνω από όλα και όλους που έχουμε, για πολύ περισσότερα από ό, τι κάνει στο γήπεδο. Ένα από τα πράγματα που βλέπω σε αυτόν τον τύπο είναι ότι δεν υποχωρεί. Ο τύπος μπορεί να πέφτει κάτω συνεχώς, να τον κλωτσάνε, να τον τραβάνε από την φανέλα και εκείνος συνεχίζει να τρέχει και να τρέχει», είπε σε τηλεοπτική συνέντευξη ο Σκόλα και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Και αυτό είναι πολύ αντι-αργεντίνικο (το λέω ως έπαινο γι ‘αυτόν και όχι ως κριτική στους υπόλοιπους) σε αυτή την κουλτούρα της ζωντάνιας, των αγώνων που κερδίζονται με τη φανέλα… Είναι άγκυρα για εμάς ως αθλητές».

«Ο Μέσι δεν είναι μόνο μεγάλος επειδή δεν υποχωρεί, ο Μέσι είναι σπουδαίος για πολλά άλλα πράγματα. Όμως αυτή η μικρή κίνηση που κάνει είναι μια απόδειξη, γιατί είμαι υπέρ. Για να κερδίσεις δεν φθάνει μόνο η ζωντάνια. Πρέπει να κερδίσεις με ταλέντο, με προσπάθεια, με την προπόνηση», συμπλήρωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης