Περίπου δύο μήνες μετά την αποχώρηση του από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, ο Ντέιβιντ Μπλατ «αποχαιρέτησε» και πάλι την Ευρώπη, αποκαλύπτοντας παράλληλα την αποχώρησή του από την προπονητική!

Οι Νιου Γιορκ Νικς ανακοίνωσαν την πρόσληψη του έμπειρου τεχνικού στη θέση του συμβούλου μπάσκετ στο front office της ομάδας, με τον Αμερικανοϊσραηλινό να επιστρέφει στο ΝΒΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ανυπομονώ για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου, καθώς αποχωρώ επίσημα από την προπονητική και κυνηγώ νέες προοπτικές στο μπάσκετ. Πάντα με ιντρίγκαρε να βρεθώ στο front office μιας ομάδας και οι Στιβ (σ.σ. Μιλς) και Σκοτ (σ.σ. Πέρι) μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία», δήλωσε μετά τη γνωστοποίηση της συμφωνίας ο Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος ετοιμάζεται, σε διαφορετικό πόστο αυτή τη φορά, για τη δεύτερη θητεία του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, μετά τη διετία 2014–2016, όταν και ήταν προπονητής των Κλίβελαντ Καβαλίερς του ΛεΜπρόν Τζέιμς, φτάνοντας μέχρι τον τελικό του ΝΒΑ το 2015.

Πλέον ο 60χρονος και κάτοχος της Euroleague το 2014 με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν θα ξανακαθίσει σε πάγκο, λόγω και του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει, αλλά θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στο χώρο του μπάσκετ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης