Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τον ξαφνικό θάνατο του προπονητή του Φίλιππου Βέροιας, Δημήτρη Γκίμα, που βύθισε στο πένθος το ελληνικό μπάσκετ, εξέδωσαν ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ και ο Προμηθέας Πατρών.

Αναλυτικά:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για το θάνατο του προπονητή του Φίλιππου Βέροιας, Δημήτρη Γκίμα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οι στιγμές, που τα λόγια περιττεύουν… Ένας Κύριος, ένας Δάσκαλος, ένας εκ των Σκαπανέων του ημαθιώτικου μπάσκετ, ο Δημήτρης Γκίμας έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.

Το σπάνιο ήθος του και η διαρκής εργατικότητά του συνιστούν «οδηγό» για όλους όσοι ασχολούνται με το αγαπημένο μας άθλημα. Με τον άνθρωπο και προπονητή Δημήτρη η ΑΕΚ ήρθε πιο κοντά την εποχή των δικών της πέτρινων χρόνων, των χρόνων της περισυλλογής και της ευθύνης στις μικρότερες κατηγορίες, και στις αναμετρήσεις με τον Φίλιππο Βεροίας. Ανείπωτη η θλίψη…

Ο μεγαλομέτοχος Μάκης Αγγελόπουλος, ο Κόουτς Ηλίας Παπαθεοδώρου και όλη η οικογένεια της ΑΕΚ BC, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια προς το Δ.Σ. και τη Διοικούσα Επιτροπή Μπάσκετ του Φιλίππου και στους οικείους του εκλιπόντος».

Η ανακοίνωση του Προμηθέα:

«Τα μέλη του ΔΣ του Αθλητικού Συλλόγου Προμηθέα Πατρών -και προσωπικά ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Ευάγγγελος Λιόλιος- εκφράζουν τη βαθιά θλίψη τους και τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Δημήτρη Γκίμα, καθώς και στην Οικογένεια του Φίλιππου Βέροιας για τη βαριά κι εντελώς απρόσμενη απώλεια τους. Ο εκλιπών υπηρέτησε τον μπάσκετ και ιδιαίτερα τον Φίλιππο Βέροιας ως αθλητής και προπονητής με αυθεντικό πάθος, σπάνιο αθλητικό ήθος και ιδιαίτερη αγάπη.

Όταν συναντηθήκαμε ως αντίπαλοι στην Α2 Εθνική (2015-16), αλλά και πρόσφατα με αφορμή τις κοινές τηλεπροπονήσεις των Ακαδημιών των 2 ομάδων μάς εντυπωσίασε η πηγαία αυθεντικότητα, η άοκνη μαχητικότητα και η μοναδική αγάπη για την ομάδα του, το Φίλιππο Βέροιας, αυτού του αληθινού εργάτη του αθλήματος.

Το κενό τέτοιων ανθρώπων είναι βαρύ και δυσαναπλήρωτο για όλους όσους αγαπούν το ελληνικό μπάσκετ.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης