Τη θλίψη τους για τον θάνατο του δημοσιογράφου Κώστα Μπατή, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών, βυθίζοντας στο πένθος το ελληνικό μπάσκετ, εξέφρασαν με ανακοινώσεις τους η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και ο ΕΣΑΚΕ.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει: «Τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΟΚ εκφράζουν τη θλίψη τους για την ξαφνική απώλεια του Κώστα Μπατή. Ο εκλιπών είχε υπηρετήσει το άθλημα τόσο ως παίκτης, όσο και ως δημοσιογράφος και με όλες του τις ιδιότητες ξεχώριζε για το ήθος του και την αξιοπρέπειά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συλλυπητήρια στους οικείους του, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Από τη μεριά του ο ΕΣΑΚΕ ανέφερε: «Το Διοικητικό Συμβούλιο, ο πρόεδρος του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος και το προσωπικό του ΕΣΑΚΕ εκφράζουν την θλίψη τους για την απώλεια του Κώστα Μπατή.

Ο εκλιπών υπηρέτησε ως αθλητής και δημοσιογράφος το μπάσκετ με αληθινή αγάπη και μεράκι. Ως αθλητής κατέκτησε τέσσερα Πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό και αγωνίστηκε ακόμη σε Μίλωνα, Έσπερο Καλλιθέας, ενώ ήταν μέλος της Εθνικής Παίδων –  με συμπαίκτες τους Παναγιώτη Γιαννάκη, Μέμο Ιωάννου, Λιβέρο Ανδρίτσο κ.α. – που κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 1975, το οποίο είχε γίνει στην Αθήνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ως δημοσιογράφος ο Κώστας Μπατής εργάστηκε σε τηλεοπτικούς σταθμούς, εφημερίδες, περιοδικά και διετέλεσε μέλος του Γραφείου Τύπου του ΕΣΑΚΕ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, ο πρόεδρος του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος και το προσωπικό του ΕΣΑΚΕ εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια και στους οικείους του Κώστα Μπατή.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης