Η Φενέρμπαχτσε θέλησε να τιμήσει τον Κεμάλ Ατατούρκ και οι παίκτες της μπήκαν στο γήπεδο με ένα πανό που έγραφε: «σε θυμόμαστε με νοσταλγία και σεβασμό» και είχε το νούμερο 81, λόγω των ετών που έχουν περάσει από το θάνατό του.

Ο Κώστας Σλούκας, που θεωρείται εκ των κορυφαίων παικτών της Φενέρμπαχτσε, αρνήθηκε να συμμετέχει στη διαδικασία γεγονός που οδήγησε σε «επιθέσεις» εναντίον του στα social media!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κώστας Σλούκας φρόντισε να ξεκαθαρίσει μετά το τέλος του αγώνα της Φενερμπαχτσέ με την Μπεσίκτας: «Κανένας δεν μπορεί να πει ότι δεν σεβάστηκα. Τρέφω μεγάλο σεβασμό για τη χώρα και την ομάδα. Για την ακρίβεια τίποτα δεν έγινε συνειδητά. Ήμουν απόλυτα συγκεντρωμένος στο παιχνίδι και δεν το κατάλαβα εγκαίρως. Όλοι ξέρουν ποιος είμαι και πως έχω παλέψει για την ομάδα».

 

Κατά του Σλούκα στράφηκε και ο Σεμίχ Ερντέμ, που πλέον αγωνίζεται στην Καρσίγιακα. «Σλούκα, δεν θα τρως ψωμί σε αυτή τη χώρα χωρίς να σέβεσαι τον ιδρυτή μας! Θα δείχνεις σεβασμό στον πρόγονο μας, τον οποίο σέβονται σε όλο τον κόσμο», έγραψε Τούρκος στο twiiter.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης