Με ανακοίνωσή του, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών αναφέρθηκε στην τηλεδιάσκεψη που είχε σήμερα με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος εξέφρασε την κατανόηση στους προβληματισμούς και τις ανησυχίας του Συνδέσμου, αλλά ξεκαθάρισε ότι η απόφαση για τη διακοπή της αγωνιστικής δράσης σε όλη τη χώρα αποτελεί απόφαση των λοιμωξιολόγων.

Παράλληλα, ο ΠΣΑΚ τόνισε ότι έχει εξασφαλίσει «μια πολύ καλή τιμή, προκειμένου να υποβάλλονται σε εβδομαδιαία τεστ οι αθλητές», ενώ γνωστοποίησε τη θέση του που είναι «να ακολουθήσουμε το πρότυπο της Basket League».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ:

«Την κατανόησή του στους προβληματισμούς και τις ανησυχίες μας, εξέφρασε ο Λευτέρης Αυγενάκης. Στην τηλεδιάσκεψη που έγινε το μεσημέρι, ο Υφυπουργός Αθλητισμού άκουσε τις προτάσεις του ΠΣΑΚ και μας ενημέρωσε πως ουδεμία θέση έχει ουσιαστικά η κυβέρνηση στην απόφαση για τη διακοπή των πρωταθλημάτων και των προπονήσεων, στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και τις ακαδημίες. Είναι θέμα των λοιμωξιολόγων, οι οποίοι ζητούν αυστηρά εβδομαδιαία τεστ για τον κορωνοϊό.

Αντιλαμβανόμαστε τις δυσκολίες και ότι όλοι εντοπίζουν το πρόβλημα αλλά όχι τη λύση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ενημερώνουμε πως ο Σύνδεσμός μας έχει εξασφαλίσει μια πολύ καλή τιμή, προκειμένου να υποβάλλονται σε εβδομαδιαία τεστ οι αθλητές. Επίσης, καλεί την ομοσπονδία και τους προέδρους όλων των ομάδων, να πραγματοποιήσουν άμεσα μια τηλεδιάσκεψη, για να συζητήσουν για την καλύτερη δυνατή λύση.

Η δική μας θέση είναι να ακολουθήσουμε το πρότυπο της Basket League και να υποβάλλονται σε εβδομαδιαία τεστ οι αθλητές».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης