Την ικανοποίησή του, για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος της Α2 μπάσκετ των ανδρών χωρίς ξένους, εκφράζει με σημερινή ανακοίνωσή του, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών.

Ο ΠΣΑΚ χαρακτηρίζει την εξέλιξη αυτή, ως «μεγάλη ευκαιρία για να αναδειχθούν περισσότεροι Έλληνες καλαθοσφαιριστες» και καταλήγει υπογραμμίζοντας ότι, σε αντίθεση με την ΕΟΚ, ο ΕΣΑΚΕ δεν έχει αποδεχθεί μέχρι σήμερα το αίτημα του Συνδέσμου για μείωση των ξένων στην Α1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ με τίτλο «κάποιοι μας ακούν…» έχει ως εξής:

«Ένα πάγιο αίτημα του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, υλοποιήθηκε, σύμφωνα με την προκήρυξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, για το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας.

Η διεξαγωγή πρωταθλήματος με την παρουσία μόνον Ελλήνων παικτών είναι γεγονός. Οι συνεχείς επαφές με την ΕΟΚ απέδωσαν καρπούς και υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση στον ΠΣΑΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να αναδειχθούν περισσότεροι Έλληνες καλαθοσφαιριστές και ταυτόχρονα να κάνει το ελληνικό μπάσκετ βήματα προόδου.

Αντίθετα με την ΕΟΚ, ο ΕΣΑΚΕ δεν έκανε – τουλάχιστον μέχρι τωρα – δεκτό το αίτημα μας για μείωση των ξένων στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ!».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης