Περίπου 340.000 ευρώ καλείται να καταβάλει ο Ολυμπιακός στον Άξελ Τουπάν, μετά την εκδίκαση της προσφυγής του παίκτη από το ΒΑΤ. Σύμφωνα με την απόφαση του αρμόδιου οργάνου της FIBA, οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να δώσουν στον Γάλλο φόργουορντ χρωστούμενες αμοιβές ύψους 265.000 ευρώ, όπως και 40.000 ευρώ στον μάνατζέρ του και 33.500 ευρώ σε δικαστικά έξοδα.

Ωστόσο, από τον Ολυμπιακό ξεκαθαρίζεται ότι έχει επέλθει συμφωνία διακανονισμού για την τακτοποίηση των οφειλών τους προς τον Τουπάν, ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2018 (είχε υπογράψει 1+1) και αποδεσμεύτηκε από τους Πειραιώτες τον περασμένο Απρίλιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο μεταξύ, το ΒΑΤ δικαίωσε τους Τρέβορ Εμπάκουε και Έντιν Άτιτς, οι οποίοι είχαν προσφύγει στο αρμόδιο όργανο της FIBA διεκδικώντας χρήματα από την ΚΑΕ ΑΕΚ.

Η Ένωση θα πρέπει να καταβάλει 22.500 δολάρια στον Αμερικανό σέντερ, 782 δολάρια στον ατζέντη του και 5 χιλιάδες δολάρια για νομικά έξοδα.

Παράλληλα, η ΑΕΚ θα πρέπει να δώσει περίπου 40 χιλιάδες ευρώ στην εταιρεία Agency BeoBasket, όπως και τα νομικά έξοδα της υπόθεσης του Έντιν Άτιτς (10.000 ευρώ).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δικαίωση από το ΒΑΤ υπήρξε και για τον Γουίλ Χάτσερ, ο οποίος είχε προσφύγει για παλαιότερη οφειλή του ΠΑΟΚ.

Το ΒΑΤ επιδίκασε 100.000 δολάρια στον Αμερικανό γκαρντ (στον ίδιο θα πρέπει να καταβληθούν 82.000 δολάρια και τα υπόλοιπα έχουν να κάνουν με προσαυξήσεις και νομικές αμοιβές).

Τέλος, η ΚΑΕ Ηρακλής καλείται να καταβάλει στον πρώην παίκτη της, Στεν Σοκ, ένα ποσό ύψους 8.000 ευρώ για τα δεδουλευμένα του, συν άλλα 8.025 ευρώ για την κάλυψη των δικαστικών εξόδων.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης