Λίγες ώρες αφού αποχαιρέτησε τον Αμερικανό φόργουορντ Σαμ Ντέκερ, η Λοκομοτίβ Κουμπάν ανακοίνωσε πως παρελθόν αποτελεί και ο μέχρι πρότινος αρχηγός της, Βιτάλι Φριτζόν. Το διετές συμβόλαιο του 34χρονου σούτινγκ γκαρντ έληξε με τη διοίκηση της ομάδας του Κράσνονταρ να προχωρά στην επέκταση της συνεργασίας.

Ο διεθνής Ρώσος φόργουορντ που το 2016 αναδείχτηκε πρωταθλητής Euroleague με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ έχει κατακτήσει και δύο χάλκινα μετάλλια (Ολυμπιακούς Αγώνες 2012) και Ευρωμπάσκετ (2011) αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του πριν «κρεμάσει τα παπούτσια του». Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, σε 24 αγώνες στο Eurocup με τη φανέλα της Λοκομοτίβ είχε μέσο όρο 7,2 πόντους, 2,6 ριμπάουντ και 2,1 ασίστ, ενώ στην VTB League είχε 8,2 πόντους, 1,6 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ μέσο όρο ανά αγώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 «Σε ευχαριστούμε Βιτάλι! Ο αρχηγός αποχωρεί από την ομάδα μας μετά από δύο χρόνια στο Κράσνονταρ. Εκφράζουμε τεράστιο σεβασμό στον Βιτάλι Φριτζόν, τον ευχαριστούμε για αυτά τα δύο χρόνια στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή τύχη στο μέλλον!» αναφέρει στην σχετική ανακοίνωσή της η Λοκομοτίβ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης