Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μετά το παιχνίδι με τη Νέα Ζηλανδία τόνισε ότι η Εθνική μας ομάδα μπάσκετ κρατάει τη νίκη από αυτό το ματς, ενώ, μεταξύ άλλων, χαρακτήρισε μεγάλη πρόκληση για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του την μονομαχία με τις ΗΠΑ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διεθνής φόργουορντ στην κάμερα της ΕΡΤ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήταν ένα παιχνίδι δίχως αύριο. Και να κερδίζαμε τη Βραζιλία πάλι αυτό το ματς θα ήταν δίχως αύριο. Η Νέα Ζηλανδία είναι αξιόμαχη ομάδα, σουτάρουν όλοι και έχει επικίνδυνο στυλ παιχνιδιού. Είχαμε πίεση και βάρος στην πλάτη μας. Καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα και αυτό θέλαμε από την αρχή.

Στον αθλητισμό υπάρχουν μεγάλες χαρές και μεγάλες λύπες. Ήταν δύσκολο το βράδυ μετά το παιχνίδι με τη Βραζιλία, όμως αναλύσαμε τα πάντα. Δεν μπορούσαμε να μείνουμε σε αυτό. Μας πόνεσε η ήττα, όμως δουλέψαμε και συνεχίσαμε. Πήραμε τη νίκη και είναι αυτό που κρατάμε.

Αλλάξαμε το focus στο παιχνίδι, σε σχέση με τη Βραζιλία. Ο Γιάννης είναι κεντρικός στόχος και όλοι παίξαμε μακριά από τον Γιάννη και πήραμε ό,τι μας έδωσε. Ανοίξαμε το γήπεδο και του δώσαμε περισσότερο χώρο. Όλες οι άμυνες κλείνουν πάνω του. Στην άμυνα παίξαμε πιο ευέλικτα. Όποιος μπήκε έδωσε τα πάντα. Πήραμε την πρόκριση και πάμε παρακάτω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερη δουλειά στην άμυνα. Σουτάρουν όλοι οι παίκτες και είναι δύσκολο αυτό. Το σημαντικότερο είναι η πρόκριση. 

Κοιτάμε τώρα μόνο τον αγώνα με τις ΗΠΑ. Είναι μεγάλη πρόκληση για εμάς. Όλοι οι παίκτες είναι NBAers και είναι φαβορί από την αρχή του τουρνουά. Πρέπει να συγκεντρωθούμε. Η συνέχεια είναι πιο σημαντική και πρέπει όλοι να είμαστε έτοιμοι.

Κανείς δεν είναι άτρωτος. Όλοι έχουν αδύνατα σημεία. Πρέπει να είμαστε σε καλή κατάσταση. Επικεντρωνόμαστε στις ΗΠΑ για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να έχουμε την τύχη στα χέρια μας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης