Μετανιωμένος για την αντίδρασή του στο περιστατικό που είχε με τον Αντώνη Κόνιαρη εμφανίστηκε ο προπονητής της εθνικής ομάδας μπάσκετ των εφήβων, Ηλίας Παπαθεοδώρου, με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra.

Ο Έλληνας τεχνικός παραδέχθηκε ότι έκανε λάθος, χαρακτηρίζοντας την ενέργειά του ως «ακραία αντίδραση ανθρώπου, ενός ανθρώπου ο οποίος ήταν πιεσμένος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο λόγος που δεν έχω βγει να μιλήσω γι’ αυτό το περιστατικό είναι συγκεκριμένος. Όταν τελείωσε το παιχνίδι το δικό μας, υπήρχε πολύ μεγάλη χαρά, αλλά και πίεση από την ένταση του παιχνιδιού. Και αν θέλετε να πιστέψετε στο τέλος, όλο το σταφ, προπονητές, οι παίκτες μας, δεν είχαμε αντιληφθεί το τι ακριβώς έχει συμβεί. Γιατί πράγματι μεταξύ μας δεν είχε συμβεί κάτι τόσο μεγάλο. Αυτή είναι η μία πλευρά.

Η άλλη πλευρά είναι η εξής: Η αντίδραση του προπονητή, η δική μου δηλαδή, ήταν ακραία αντίδραση ανθρώπου. Είναι ξεκάθαρο αυτό το πράγμα. Ήταν αντίδραση ενός ανθρώπου, ο οποίος είναι πιεσμένος. Ήταν 20” πριν τελειώσει η 2η παράταση. Δεν υπήρχε ούτε στόχος να δημιουργήσω ένα κλίμα. Ήταν πάνω στην ένταση της στιγμής. Επαναλαμβάνω ότι ήταν μια πολύ ακραία αντίδραση, η οποία ήταν λάθος, όμως ποτέ μα ποτέ δεν έφτασε στα όρια αυτά που έχουν δοθεί στην δημοσιότητα» τόνισε μεταξύ άλλων ο Παπαθεοδώρου στη συνέντευξή του στον Sentra.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης