Ο Στεφ Κάρι συμφώνησε στο ακριβότερο συμβόλαιο στην ιστορία του NBA!

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017, 14:25
Ο Στεφ Κάρι συμφώνησε στο ακριβότερο συμβόλαιο στην ιστορία του NBA!
Άνοιξε ο δρόμος για την υπογραφή του μεγαλύτερου συμβολαίου στην ιστορία του πρωταθλήματος μπάσκετ στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Συγκεκριμένα, ο Στεφ Κάρι συμφώνησε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, οι οποίοι θα πληρώσουν το βάρος του διάσημου γκαρντ σε «χρυσό», για να τον κρατήσει έως το τέλος της καριέρας του στο Όκλαντ.

Ο Κάρι υπέγραψε νέο συμβόλαιο τον Οκτώβριο του 2013 για τέσσερα χρόνια και προβλέπεται να πάρει εφέτος, στην τελευταία σεζόν του συμβολαίου του, 12,1 εκατ. δολάρια, ποσό που τον καθιστά τέταρτο πιο ακριβοπληρωμένο στην ομάδα του.

Το επόμενο καλοκαίρι, όμως, οι αποδοχές του Κάρι θα εκτοξευτούν στο «διάστημα». Βάσει της νέας συλλογικής σύμβασης του ΝΒΑ, ο 28χρονος σούπερ σταρ των «πολεμιστών» αναμένεται να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο, που θα του αποφέρει συνολικά 207 εκατ. δολάρια και περίπου 47 εκατ. μόνο στον τελευταίο του χρόνο (2021/22)! Αυτό θα είναι το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ιστορία του ΝΒΑ και αποτελεί απόδειξη της πρόθεσης των Γουόριορς να κρατήσουν τον Κάρι έως το τέλος της καριέρας του.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017, 15:33