Χωρίς να προκαλέσει καμία έκπληξη, ο ιδιοκτήτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γουές Εντενς, ξεκαθάρισε ότι θέλει να κρατήσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Μιλγουόκι για πάντα.

Μιλώντας στο TMZ Sports το Σαββατοκύριακο, ο Εντενς είπε πως θέλει τον κάτοχο του φετινού MVP να παραμείνει στους Μπακς για το υπόλοιπο της καριέρας του: «Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, προφανώς, αλλά είναι ακόμη πιο εξαιρετικός σαν άνθρωπος» τόνισε ο Εντενς και συνέχισε: «Αυτό που βλέπεις είναι αυτό που παίρνεις. Είναι ένας εκπληκτικός τύπος, εκπληκτικός για την ομάδα, εκπληκτικός για την οικογένειά του. Είναι πραγματικά απίστευτος χαρακτήρας. Προφανώς και θέλουμε να είμαστε μέρος της ζωής του για το υπόλοιπο της καριέρας του».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του, ο Γιάννης πολλές φορές στο παρελθόν έχει εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στους Μπακς, την ομάδα που τον έβγαλε από την αφάνεια και τον βοήθησε να ανθίσει σε έναν από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου.

Πιο συγκεκριμένα ο Γιάννης μιλώντας στο ESPN δήλωσε: «Ο στόχος μου παραμένει ο ίδιος: είναι να βελτιώνομαι βήμα-βήμα και ο τελικός στόχος είναι να κερδίσω ένα πρωτάθλημα. Εφόσον έχουμε τους ίδιους στόχους με την ομάδα και είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι σε αυτούς τους στόχους, γιατί να μην παίξω στο Μιλγουόκι για 20 χρόνια ή 25; Γιατί μετά το τέλος της καριέρας μου να μην γίνω μέλος του προπονητικού τιμ ή μέλος της διοίκησης; Αλλά πρέπει να έχουμε τον ίδιο στόχο και τις ίδιες αρχές. Πρέπει να επικεντρωθούμε στη κατάκτηση ενός πρωταθλήματος.

Θέλω να είμαι μέλος ομάδας που κερδίζει. Εφόσον έχουμε την ίδια νοοτροπία και την ίδια προσέγγιση στο παιχνίδι, τότε δεν υπάρχει λόγος να φύγω και να μην γίνω σαν τους Στεφ (σ.σ. Κάρι), Ντιρκ (σ.σ. Νοβίτσκι) ή τον Κόμπι (σ.σ. Μπράιαντ) και τον Τιμ Ντάνκαν, που έμειναν στην ίδια ομάδα σε όλη την καριέρα τους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης