Οι Λος Αντζελες Λέικερς, χάνουν έναν από τους βασικούς τους παίκτες, όταν ξαναρχίσει η σεζόν του ΝΒΑ, καθώς ο Έιβερι Μπράντλεϊ ανακοίνωσε την Τρίτη (23/6) ότι δεν θα ενταχθεί στην ομάδα τον επόμενο μήνα στη Φλόριντα.

Ο Μπράντλεϊ είπε στο ESPN ότι η απόφασή του ελήφθη με ανησυχία για την υγεία του 6χρονου γιου του, Λιάμ, ο οποίος αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα. Ο Μπράντλεϊ και η σύζυγός του έχουν τρία παιδιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όσο αφοσιωμένος και να είμαι στους συμπαίκτες μου και στους Λέικερς, τελικά παίζω μπάσκετ για την οικογένειά μου» δήλωσε στο ESPN ο Μπράντλεϊ και συνέχισε: «Και έτσι, σε μια εποχή όπως αυτή, δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα έπαιρνα οποιαδήποτε απόφαση που θα μπορούσε να θέσει την υγεία και την ευημερία της οικογένειάς μου, ακόμη και στον παραμικρό κίνδυνο. Όπως υποσχέθηκα επίσης, θα χρησιμοποιήσω αυτόν τον χρόνο για να επικεντρωθώ στη διαμόρφωση έργων που θα βοηθήσουν στην ενίσχυση των κοινοτήτων μου».

Την περασμένη εβδομάδα, ο Μπράντλεϊ μαζί με τον Καϊρί Ίρβινγκ των Μπρούκλιν Νετς ήταν τα κεντρικά πρόσωπα σε έναν συνασπισμό παικτών του ΝΒΑ, ζητώντας από το πρωτάθλημα και την ένωση παικτών να επικεντρωθούν στις κοινωνικές μεταρρυθμίσεις και τις αντιρατσιστικές αιτίες.

Οι Λέικερς θα έχουν την ευκαιρία να αντικαταστήσουν τον Μπράντλεϊ στο ρόστερ τους με πολλά μέσα ενημέρωσης να αναφέρουν τον Τζέι Αρ Σμιθ ως πιθανότερο αντικαταστάτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 29χρονος Μπράντλεϊ είχε μέσους όρους 8,6 πόντων και 2,3 ριμπάουντ για τους Λέικερς σε 49 παιχνίδια αυτή τη σεζόν. Έχασε 13 αγώνες τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο λόγω προβλήματος στο δεξί του πόδι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης