Το εφετινό πρωτάθλημα του ΝΒΑ… κατακλύζεται από ταλαντούχους ψηλούς, αλλά μία τριάδα μη Αμερικανών σούπερ σταρ, καθοδηγούμενη από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ξεχωρίζει στη λίστα του CBS Sports με τους 15 «γίγαντες» που αναμένεται να κάνουν θραύση και στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου για τη σεζόν 2021/2022.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας, με το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ν΄ αναφέρει χαρακτηριστικά: «Όταν ο Γιάννης υπέγραψε πέρυσι την επέκταση του συμβολαίου του με τους Μπακς, το έκανε με σαφή στόχο να κερδίσει ένα πρωτάθλημα στο Μιλγουόκι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και αυτό ακριβώς έκανε, οδηγώντας τα «Ελάφια» στον πρώτο τους τίτλο μετά από 50 χρόνια, παρά το ότι υπέστη ένα σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο στους τελικούς της Ανατολής.

Πρόκειται για ένα αθλητικό θαύμα, μια κυρίαρχη αμφίδρομη δύναμη και ένας από τους πιο σκληρούς ανταγωνιστές στο πρωτάθλημα, γι’ αυτό θα είναι πάντα στις συζητήσεις για τον τίτλο του MVP και του καλύτερου παίκτη στον κόσμο στο άμεσο μέλλον».

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Σέρβος, Νίκολα Γιόκιτς και στην τρίτη ο Καμερουνέζος, Τζόελ Εμπίιντ. Αξίζει να σημειωθεί ότι από τους 15 κορυφαίους ψηλούς οι 7 είναι μη Αμερικανοί!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Αναλυτικά η λίστα με τους 15 κορυφαίους ψηλούς:

1. ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ (ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ, ΕΛΛΑΔΑ)

2. Νίκολα Γιόκιτς (Ντένβερ Νάγκετς, Σερβία)

3. Τζόελ Εμπίιντ (Φιλαδέλφεια 76ερς, Καμερούν)

4. Άντονι Ντέιβις (Λος Άντζελες Λέικερς)

5. Ζάιον Ουίλιαμσον (Νιού Ορλίνς Πέλικανς)

6. Καρλ Άντονι Τάουνς (Μινεσότα Τίμπεργουλβς)

7. Ρουντι Γκομπέρ (Γιούτα Τζαζ, Γαλλία)

8. Μπαμ Αντεμπάγιο (Μαϊάμι Χιτ)

9. Ντομάντας Σαμπόνις (Ιντιάνα Πέισερς, Λιθουανία)

10. Τζούλιους Ραντλ (Νιου Γιορκ Νικς)

11. Νίκολα Βούτσεβιτς (Σικάγο Μπουλς, Μαυροβούνιο)

12. Τζον Κόλινς (Ατλάντα Χοκς)

13. Ντιάντρε Άιτον (Φοίνιξ Σανς, Μπαχάμες)

14. Κρίστιαν Γουντ (Χιούστον Ρόκετς)

15. Μάιλς Τέρνερ (Ιντιάνα Πέισερς)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης