Ακόμα μια διάκριση ήρθε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης της Ανατολής για την περασμένη εβδομάδα στο ΝΒΑ, εξαργυρώνοντας με αυτόν τον τρόπο τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με τους Μιλγουόκι Μπακς.

Ο «Greek Freak» κατάφερε με 63.3% ποσοστό ευστοχίας στα σουτ εντός πεδιάς (5η καλύτερη επίδοση στην Ανατολή) και ρεκόρ καριέρας σε πόντους και ριμπάουντ να οδηγήσει τα «ελάφια» σε τρεις νίκες στις τέσσερις αναμετρήσεις που έδωσαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη δεύτερη χρονιά του στο ΝΒΑ ο Έλληνας φόργουορντ τελείωσε την περασμένη εβδομάδα με μέσο όρο 19.5 πόντους, 11 ριμπάουντ και 1.75 μπλοκ, ενώ κορυφαία του εμφάνιση που συνδυάστηκε με νίκη ήταν αυτή με 113-105 στην παράταση επί των Λέικερς (4/2), όταν τελείωσε τον αγώνα με 25 πόντους, 6 ριμπάουντ και 2 μπλοκ.

Ωστόσο, το ρεκόρ καριέρας του σε πόντους (27) και ριμπάουντ (15) το σημείωσε στην ήττα με 117-111 από τους Ρόκετς (6/2). Μάλιστα, με αυτή του την εμφάνιση έγινε ο δεύτερος νεότερος παίκτης στις τελευταίες 20 σεζόν του ΝΒΑ (πίσω από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς) που αγγίζει τέτοια νούμερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης