Τα ξημερώματα της Παρασκευής στις 04.00 ώρα Ελλάδας (Cosmote Sport 4) οι Φοίνιξ Σανς και οι Μιλγουόκι Μπακς θα μπουν και πάλι στο παρκέ της «Phoenix Suns Arena», προκειμένου να διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο Game 2 των τελικών του ΝΒΑ.

Ως γνωστόν στο πρώτο παιχνίδι της σειράς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μολονότι προερχόταν από τον τραυματισμό στο γόνατο, που αποκόμισε απέναντι στους Χοκς, αγωνίστηκε κανονικά, βγαίνοντας νικητής στη μάχη που έδωσε με τον χρόνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως ο «Greek Freak» δεν μπόρεσε να αποτρέψει την ήττα της ομάδας του, η οποία λύγισε με 118-105 από τους «Ήλιους», οι οποίοι έφτασαν στο 1-0 με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Πολ (32π.) και Μπούκερ (27π.).

Βέβαια, σε λίγες ώρες ο Έλληνας αστέρας είναι αποφασισμένος να υπερβάλλει εαυτόν, προκειμένου να βοηθήσει το συγκρότημα του Μπουντενχόλζερ να ισοφαρίσει τη σειρά και να κάνει και περήφανους όλους τους Έλληνες, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο ίδιος.

«Αυτή τη στιγμή προσπαθώ να μην σκέφτομαι πόσο τοις εκατό είμαι έτοιμος. Είμαι στο γήπεδο, έχουμε αποφασίσει με την ομάδα να παίξω τα παιχνίδια και αυτό που σκέφτομαι όταν είμαι εκεί έξω, είναι το πώς θα βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει το ματς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν σκέφτομαι αν πονάει το γόνατό ή πως νιώθω εγώ προσωπικά. Το μήνυμα που στέλνω στους Έλληνες και στους φανς που μας παρακολουθούν είναι να συνεχίσουν να στηρίζουν εμένα και την ομάδα. Με όποιον τρόπο μπορούμε θα τους κάνουμε περήφανους» ανέφερε μεταξύ άλλων ο «Greek Freak» στην Cosmote TV.

Από τη μεριά τους οι Σανς θα στερηθούν των υπηρεσιών του Ντάριο Σάριτς, ο οποίος στο Game 1 υπέστη ρήξη στον δεξιό πρόσθιο χιαστό, όπερ σημαίνει ότι τίθεται νοκ-άουτ για μεγάλο χρονικό διάστημα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης