Άναψε το «πράσινο φως» για την επιστροφή του Κέβιν Ντουράντ στην αγωνιστική δράση, εν όψει του πρώτου αγώνα απέναντι στην πρώην ομάδα του, τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς.

Ο αστέρας των Μπρούκλιν Νετς, ο οποίος απουσίασε από τρεις αναμετρήσεις λόγω των πρωτοκόλλων COVID-19, ακολούθησε την προπόνηση για πρώτη φορά από τότε που αποχώρησε από τον αγώνα εναντίον των Τορόντο Ράπτορς στις 5 Φεβρουαρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Επιστρέφοντας στο Γκόλντεν Στέιτ, ανυπομονώ να παίξω ξανά και να είμαι εκεί με την ομάδα για να προσπαθήσω να βρω χημεία. Αυτός είναι ο κύριος στόχος μου», δήλωσε ο Ντουράντ, ο οποίος φόρεσε για τρεις σεζόν τη φανέλα των «πολεμιστών», κερδίζοντας μαζί τους τον τίτλο του πρωταθλητή NBA το 2017 και το 2018.

«Είχα κάποια υπέροχα χρόνια στο Γκόλντεν Στέιτ και ανυπομονώ να επιστρέψω στην Bay Area, αλλά είναι κρίμα που οι φίλαθλοι δεν θα είναι εκεί».

Ο 32χρονος θεωρήθηκε ότι είχε επαφή με υπάλληλο των Νετς, που ήταν θετικός στον κορωνοϊό. Ωστόσο στα τεστ ανίχνευσης που υποβλήθηκε όλη την εβδομάδα ήταν αρνητικός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήταν απλώς μια ατυχής κατάσταση», πρόσθεσε ο Ντουράντ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης