H αναμέτρηση της Δευτέρας (11/1) μεταξύ των Ντάλας Μάβερικς και των φιλοξενούμενων Νιού Ορλίνς Πέλικανς, όπως και αυτή της Τρίτης (12/1) μεταξύ των Μπόστον Σέλτικς και των Σικάγο Μπουλς αναβλήθηκαν, λόγω των πρωτοκόλλων υγείας και ασφάλειας.

Με αυτές τις αναβολές το ΝΒΑ συμπλήρωσε τις τέσσερις στην εφετινή αγωνιστική περίοδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιπλέον, το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου υπογράμμισε ότι θα συναντηθεί με την Ένωση Παικτών τη Δευτέρα (11/1), προκειμένου να συζητηθεί η τροποποίηση των πρωτοκόλλων υγείας και ασφάλειας του πρωταθλήματος που σχετίζονται με την COVID-19. Οι γενικοί διευθυντές του NBA έχουν επίσης προγραμματίσει την ίδια ημέρα μια τηλεδιάσκεψη με το πρωτάθλημα.

Η συνεχής ανίχνευση επαφών έχει αφήσει τους Μάβερικς με λιγότερους από τους οκτώ παίκτες που απαιτούνται για να διεξαχθεί κανονικά μία αναμέτρηση.

Η ομάδα έχει χάσει με κορωνοϊό τους Μάξι Κλέμπερ, Ντόριαν Φίνεϊ-Σμιθ, Τζος Ρίτσαρντσον και Τζάλεν Μπράνσον, ενώ δίπλα τους προστέθηκαν τα ονόματα ακόμη πέντε παικτών. Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή (10/1) οι Μάβερικς έκλεισαν τις εγκαταστάσεις τους, μετά τη θετική διάγνωση του Κλέμπερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η διασπορά του ιού έπληξε και τους Σέλτικς, οι οποίοι επίσης δεν συμπληρώνουν… οκτάδα, με τον σταρ της ομάδας, Τζέισον Τέιτουμ, να τίθεται σε καραντίνα στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης