Ο παλαίμαχος ΝΒΑερ, Τζέισον Κόλινς, αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό. Ο 41χρονος, ο οποίος ήταν ο πρώτος αθλητής από τα ομαδικά σπορ που είχε μιλήσει ανοιχτά για την ομοφυλοφιλία του, γνωστοποίησε στο Twitter ότι προσβλήθηκε από τον ιό στις 4 Μαρτίου, όταν οι Μπρούκλιν Νετς φιλοξένησαν τους Μέμφις Γκρίζλις.

«Διαγνώστηκα θετικός στον κορωνοϊό», έγραψε αρχικά ο Κόλινς και συνέχισε: «Πιστεύω ότι προσβλήθηκα κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στη Νέα Υόρκη στις αρχές του μήνα. Τα πρώτα συμπτώματα τα εμφάνισα στις 11 Μαρτίου. Τρομερός πονοκέφαλος. Λίγες μέρες αργότερα είχα πυρετό και μετά βήχα. Το Σάββατο πήγα στα επείγοντα και έκαναν το τεστ. Σήμερα είμαι στο σπίτι μου, αλλά εξακολουθώ να αισθάνομαι κάποια σφίξιμο και θα επιστρέψω στο νοσοκομείο αργότερα σήμερα. Το Σάββατο οι πνεύμονες ήταν καθαροί, κάτι που προφανώς είναι καλό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι τουλάχιστον δέκα ενεργοί παίκτες του ΝΒΑ έχουν διαγνωστεί θετικοί στον κορωνοϊό, αλλά μόνο πέντε από αυτούς το έχουν γνωστοποιήσει: ο Κέβιν Ντουράντ από τους Μπρούκλιν Νετς, ο Ρούντι Γκομπέρ των Γιούτα Τζαζ και ο συμπαίκτης του Ντόνοβαν Μίτσελ, ο Κρίστιαν Γουντ των Ντιτρόιτ Πίστονς και ο Μάρκους Σμαρτ των Μποστον Σέλτικς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης