Έχει περάσει ένας μήνας από τη στιγμή που η έκθεση του Ρούντι Γκομπέρ στον κορωνοϊό οδήγησε το ΝΒΑ σε αναστολή, αλλά οι συνέπειες αυτού του γεγονότος δεν έχουν σταματήσει ακόμα.

Η επακόλουθη θετικότητα του Ντόνοβαν Μίτσελ δημιούργησε μια προστριβή, που ο γκαρντ των Γιούτα Τζαζ δεν έκρυψε στην εκπομπή Good Morning America, αναγνωρίζοντας ότι ήταν θυμωμένος με τον συνάδελφό του για την ανεύθυνη συμπεριφορά του, τις ημέρες πριν αποκαλυφθεί πως ο Γκομπέρ είχε προσβληθεί από τον Covid-19.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρά την αρχική αναφορά της συμφιλίωσης μεταξύ των δύο (οι οποίοι ανέρρωσαν πλήρως από τον κορωνοϊό), σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε μακροσκελές άρθρο του The Athletic, «η σχέση μεταξύ των δύο δεν φαίνεται να αποκαθίσταται», όπως αποκάλυψε πηγή που γνωρίζει τη δυναμική της κατάστασης.

Δεν υπάρχει τρόπος να γίνει γνωστό ποιος από τους δυο μετέφερε τον ιό στον άλλον, αφού κάθονταν κοντά σε λεωφορεία και αεροπλάνα (πράγμα που ο σύλλογος προσπάθησε να κάνει να κατανοήσει ο Μίτσελ), αλλά η ελπίδα των Τζαζ είναι ότι με το πέρασμα του χρόνου η σχέση μεταξύ των δύο μπορεί να αποκατασταθεί, όπως κάποτε.

Μεταξύ των παικτών της Γιούτα που συμφώνησαν να μιλήσουν για την κατάσταση είναι ο Τζο Ινγκλς, ένας από τους πυλώνες των αποδυτηρίων της ομάδας του κόουτς Σνάιντερ. Και ο Αυστραλός δήλωσε ότι ήταν αισιόδοξος ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να βελτιωθούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι σίγουρος» είπε στο Sky News «ότι όλα θα πάνε καλά. Άκουσα τι είπε ο Ντόνοβαν και από μια άποψη η επίλυση των προβλημάτων τους είναι θέμα μεταξύ εκείνου και του Ρούντι, αλλά δεν έχω καμία αμφιβολία ότι όταν επιστρέψουμε στις προπονήσεις ή όταν αρχίσει και πάλι η σεζόν, η ομάδα μας θα επιστρέψει σε αυτό που πάντα ήταν. Είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά και ότι η χημεία της ομάδας θα είναι σταθερή».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης