Ο Μπάντι Χιλντ ήταν ο νικητής στον διαγωνισμό τρίποντων στο NBA All Star 2020, επικρατώντας σε μία συναρπαστική μονομαχία οκτώ σουτέρ στο United Center του Σικάγο.

Στον τελικό πρώτος σούταρε ο Ντάβις Μπέρτανς που έμεινε στους 22 πόντους. Ο Ντέβιν Μπούκερ έφτασε τους 26 πόντους, αλλά ο Μπάντι Χιλντ βάζοντας το τελευταίο του σουτ από την αριστερή γωνία έφτασε στο βραβείο, με 27 πόντους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

O Ντέρικ Τζόουνς των Μαϊάμι Χιτ, ανήμερα των 23ων γενεθλίων του, νίκησε τον διαγωνισμό καρφωμάτων, επικρατώντας μετά από δύο παρατάσεις (198-197), του Άαρον Γκόρντον των Ορλάντο Μάτζικ, που έχασε για δεύτερη φορά σε τρεις διαγωνισμούς στις λεπτομέρειες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

Ο Μπαμ Αντεμπάγιο νίκησε στον τελικό του διαγωνισμού επιδεξιοτήτων, τον Ντομάντας Σαμπόνις. Στον δεύτερο γύρο ο Μπαμ Αντεμπάγιο απέκλεισε με μακρινό σουτ τον Πασκάλ Σιάκαμ και προκρίθηκε στον τελικό. Εκεί έφτασε ο Ντομάντας Σαμπόνις επικρατώντας του Κρις Μίντλετον. Στον τελευταίο αγώνα, που έκρινε το νικητή και αφού αστόχησαν στα δύο πρώτα σουτ ο Μπαμ, σημείωσε το τρίποντο που του χάρισε τη νίκη.

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης