Για τον ημιτελικό του Final-4 της Ευρωλίγκας μίλησε ο Αντρέι Βοροντσέβιτς. Ο άσος της ΤΣΣΚΑ τόνισε ότι οι Ρώσοι θα πρέπει να περιορίσουν τα ατού του Ολυμπιακού για να μπορέσουν να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό.

Αρχικά μίλησε για την παρουσία της ΤΣΣΚΑ στο Final Four: «Δεν είναι ρουτίνα, ούτε κάτι δεδομένο. Είναι αποτέλεσμα σκληρής ομαδικής δουλειάς. Όλες οι ομάδες θέλουν να πάνε εκεί, αλλά μόνο τέσσερις το καταφέρνουν. Τώρα στη Μαδρίτη το θέλουν όλες οι ομάδες εξίσου. Όποια ομάδα είναι σε καλύτερη κατάσταση, θα νικήσει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την τελευταία κατάκτηση του τίτλου από την ΤΣΣΑ στη Μαδρίτη, σημείωσε: «Όλοι το θυμόμαστε. Μακάρι να γίνει και φέτος, αλλά ό,τι έγινε το 2008 ανήκει στο παρελθόν και κοιτάμε μόνο το μέλλον. Θέλουμε πολύ τον τίτλο, αλλά αν μείνουμε μόνο στην παράδοση, δεν θα καταφέρουμε τίποτα».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό: «Ξέρουμε καλά τον Ολυμπιακό. Θα πρέπει να περιορίσουμε τους ηγέτες του. Λίγοι περίμεναν πως θα έφταναν στο Final Four. Πρόκειται για μια ομάδα που δεν προκαλεί προβλήματα μόνο στην ΤΣΣΚΑ, αλλά και σε άλλες ομάδες. Είδαμε τι έγινε με την Μπαρτσελόνα. Ο Ολυμπιακός τα κατάφερε χάρη στο πάθος και την εμπειρία του. Όμως έχουμε κι εμείς καλή ομάδα και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε».

Τέλος ρωτήθηκε για τις αδυναμίες του αντιπάλου: «Φυσικά και έχει ο αδυναμίες ο Ολυμπιακός. Οι σέντερ του δεν είναι ιδιαίτερα ψηλοί, άρα έχουμε πλεονέκτημα με τον Κάουν και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Θα πρέπει να αναγκάσουμε τον Ολυμπιακό να αλλάξει την άμυνά του και να βρούμε τις προϋποθέσεις για να τρέξουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης