Ο Σάσα Κάουν δήλωσε ότι η ΤΣΣΚΑ θέλει να πάρει ρεβάνς από τον Ολυμπιακό για τους αποκλεισμούς που υπέστη το 2012 στην Κωνσταντινούπολη και το 2013 στο Λονδίνο.

«Δεν έχει σημασία τι έγινε στο παρελθόν. Τώρα έχουμε νέο προπονητή, νέο τρόπο παιχνιδιού, νέους παίκτες. Δεν υπάρχει φόβος, περισσότερο υπάρχει επιθυμία να πάρουμε ρεβάνς», τόνισε ο Ρώσος σέντερ και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχουμε αντιμετωπίσει δύο φορές τον Ολυμπιακό φέτος και δεν περιμένουμε κάτι διαφορετικό. Όλοι ξέρουμε τι μπορεί να κάνει ο Ολυμπιακός. Ο Σπανούλης είναι το βαρόμετρο αυτής της ομάδας, αλλά και στη Μόσχα είχαν παίξει χωρίς αυτόν και μας δυσκόλεψαν πολύ. Αυτό δείχνει την ποιότητα της ομάδας τους. Είναι ένας αντίπαλος που σου δημιουργεί πολλά προβλήματα με την επιθετική άμυνα που παίζει. Όμως δεν υπάρχει λόγος να φοβόμαστε τον Ολυμπιακό. Οι παίκτες μας είναι έμπειροι και ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Έχουμε δώσει το ‘παρών’ στα τελευταία 12 από τα 13 Final Four, αλλά τις περισσότερες φορές δεν τα έχουμε καταφέρει στο τέλος και αυτή τη φορά θέλουμε τον τίτλο».

Τέλος ανέφερε για την προετοιμασία από τον Δημήτρη Ιτούδη: «Ο κόουτς προετοιμάζει όλα τα παιχνίδια με τον ίδιο τρόπο, είτε πρόκειται για την Αστάνα είτε για τον Ολυμπιακό».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης