Διετή επέκταση συμβολαίου υπέγραψε στην Τενερίφη ο Τσους Βιντορέτα. O γεννημένος στο Μπιλμπάο προπονητής θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της Τενερίφης μέχρι το 2023, καθώς το προηγούμενο συμβόλαιό του έληγε τον Ιούνιο του 2021. Οι νησιώτες ανακοίνωσαν την παραμονή του 53χρονου τεχνικού, ο οποίος την καθοδηγεί ήδη από το 2018. Εφόσον όλα πάνε καλά, θα συμπληρώσει μία επταετία ως κάτοικος των Κανάριων Νήσων, καθώς έχει διατελέσει προπονητής της Τενερίφης και το διάστημα 2015-17.

Η Τενερίφη κατέκτησε τον τίτλο του Basketball Champions League το 2017 υπό την τεχνική καθοδήγηση του Τσους Βιντορέτα, αλλά και το Διηπειρωτικό Κύπελλο του 2020. Έναν χρόνο νωρίτερα, το 2019, ο Βιντορέτα οδήγησε την Τενερίφη ξανά στον τελικό του Basketball Champions League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Mετά την επισημοποίηση της συμφωνίας του για παραμονή μέχρι το 2023, ο Βιντορέτα δήλωσε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος γιατί η ανανέωση της συνεργασίας μας αποδεικνύει την εμπιστοσύνη που έχει ο σύλλογος στη δουλειά που κάνουμε… Έχουμε ζήσει μαγικές στιγμές και έχουμε μπροστά μας μια ωραία πρόκληση να μεγαλώσουμε ακόμη περισσότερο αυτή την ομάδα που τα πάει ήδη καλά».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης