Μπάσκετ με αμαξίδιο: Συγκινητική προσφορά από την ΟΣΕΚΑ στη μάχη κατά του κορωνοϊού

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 28 Απριλίου 2020, 16:52
Μπάσκετ με αμαξίδιο: Συγκινητική προσφορά από την ΟΣΕΚΑ στη μάχη κατά του κορωνοϊού

Η Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο (ΟΣΕΚΑ) δώρισε έναν φορητό ηλεκτρονικό αναπνευστήρα, Ιατρικά γυαλιά και μάσκες τύπου FFP2 σε γιατρούς και νοσηλευτές που δίνουν μάχη απέναντι στον κορωνοϊό, μέσω του υφυπουργείου Αθλητισμού και του «Ζήσε Αθλητικά».

Στη σχετική ανακοίνωση της ΟΣΕΚΑ αναφέρεται:

«Η ΟΣΕΚΑ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παροχή ιατρικού υλικού, εκεί όπου πρέπει να βρίσκεται, στους γιατρούς και τους νοσηλευτές μας. Ο πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού και Νεολαίας (ΟΠΑΝ) του Δήμου Πειραιά, πρώην πρόεδρος ΚΕΔ/ΕΣΚΑΝΑ και διαιτητής ΣΥΔΚΝΑ, Σήφης Βουράκης, σε συνεργασία με τον Γιάσαμ Αγιαβέφε, προχώρησε σε προσφορά: 1 φορητού ηλεκτρονικού αναπνευστήρα, ιατρικών γυαλιών, μασκών τύπου FFP2.

Όλα αυτά τα χορήγησε στην Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο. Η ΟΣΕΚΑ από την πλευρά της προσφέρει αυτό το υλικό στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και στο «Ζήσε Αθλητικά», προκειμένου να φτάσει το υλικό στους ήρωες γιατρούς και νοσηλευτές, που καθημερινά δίνουν τη μάχη στην πρώτη γραμμή της αντιμετώπισης της πανδημίας.

Η ΟΣΕΚΑ νιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια τον κ. Σήφη Βουράκη, με τον οποίο ελπίζουμε ότι αυτή είναι η απαρχή μιας μακρόχρονης πολυεπίπεδης συνεργασίας».

 

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 28 Απριλίου 2020, 16:55