Oι κοινωνικές δράσεις του ΕΣΑΚΕ έδωσαν ξεχωριστό χρώμα στις αναμετρήσεις για την 16η αγωνιστική της Basket League. Η διοργανώτρια Αρχή της Basket League έστειλε ηχηρό αντιπολεμικό μήνυμα και η συγκέντρωση τροφίμων για τους αμάχους στην Ουκρανία σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο ΕΣΑΚΕ και οι ομάδες της Basket League λένε όχι στον παραλογισμό του πολέμου και καλούν να σταματήσει η φρίκη στην Ουκρανία, κάτι που φρόντισαν να τονίσουν πριν από το τζάμπολ των αναμετρήσεων για την 16η αγωνιστική του Πρωταθλήματος.

Παράλληλα, τόσο ο Σύνδεσμος όσο και οι ΚΑΕ στηρίζουν την τεράστια προσπάθεια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην ανθρωπιστική βοήθεια για την Ουκρανία συγκεντρώνοντας τρόφιμα για τους αμάχους που τα έχουν μεγάλη ανάγκη. Η συγκεκριμένη ενέργεια θα συνεχιστεί την 17η αγωνιστική της Stoiximan Basket League και τις επόμενες ημέρες θ’ ανακοινωθούν λεπτομέρειες για τα σημεία συγκέντρωσης των τροφίμων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός έσπευσε να ευχαριστήσει τον ΕΣΑΚΕ για τη βοήθειά του, αναφέροντας τα εξής: «Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός ευχαριστεί θερμά τον ΕΣΑΚΕ και τις ομάδες της Stoiximan Basket League που συγκεντρώνουν τρόφιμα την 16η και την 17η αγωνιστική της Stoiximan της Βasket League, με σκοπό την ενίσχυση της δράσης του Ε.Ε.Σ. για παροχή υποστήριξης στους πληγέντες του καταστροφικού πολέμου στην Ουκρανία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης