Η Εθνική Γυναικών στο πρώτο φιλικό που έδωσε στη Ρίγα ηττήθηκε από τη Λετονία με 84-50. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα παρουσίασε προβλήματα σε άμυνα και επίθεση και δεν μπόρεσε να μπει στο ρυθμό της αναμέτρησης.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Κεραμιδάς είχε για πρώτη φορά σε αγωνιστικούς ρυθμούς τις Νικολοπούλου και Σπυριδοπούλου, ενώ επέστρεψαν Μάλτση και Φασούλα που έλειπαν από το τουρνουά στην Ισπανία και έκανε πολλές δοκιμές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πρώτο μισό της αναμέτρησης η Εθνική ήταν μέσα στο παιχνίδι, στο δεύτερο ημίχρονο όμως δεν μπόρεσε να ακολουθήσει την αντίπαλο.

Δεκάλεπτα:
13-10, 40-32, 58-42, 84-50

Ελλάδα (Κεραμιδάς):
Σταμάτη, Λύμουρα, Σπυριδοπούλου 2, Παυλοπούλου, Μάλτση 7, Νικολοπούλου, Σωτήριου 2, Κοσμά 1, Σπανου 2, Καλτσίδου 13, Χριστινάκη 15, Σπαθάρου, Φασούλα 8, Εζέτζα.

«Δοκιμάσαμε κάποια σχήματα με τις νέες παίκτριες που ήρθαν και στόχος μας είναι να τις βάλουμε στο παιχνίδι μας όσο γίνεται πιο γρήγορα. Δεν είμαστε καθόλου ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, αλλά κοιτάμε μπροστά και συνεχίζουμε τη δουλειά. Θα δούμε τι δεν πήγε καλά και θα επιδιώξουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας στο αυριανό φιλικό», τόνισε ο Κώστας Κεραμιδάς.

Οι δύο ομάδες να αναμετρηθούν εκ νέου το Σάββατο (15/9) στις 18.30.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης