Tην καθιέρωση του Super Cup γνωστοποίησε τη Δευτέρα ο ΕΣΑΚΕ, τονίζοντας ότι αυτό θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 23-24 Σεπτεμβρίου με τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ, του Περιστερίου και του Προμηθέα Πατρών.

Η εν λόγω διοργάνωση θα πραγματοποιείται πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος υπό μορφήν φάιναλ φορ με τη συμμετοχή των πρώτων τεσσάρων ομάδων της βαθμολογίας της προηγούμενης σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα ζευγάρια των αγώνων θα οριστικοποιηθούν στην κλήρωση της Basket League που θα πραγματοποιηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

«Ο ΕΣΑΚΕ στην συνεχή προσπάθεια του για περαιτέρω ανάπτυξη και αναβάθμιση του ελληνικού επαγγελματικού μπάσκετ και της Basket League καθιερώνει από τη καινούργια σεζόν ένα νέο θεσμό που θα συναρπάσει το φίλαθλο κοινό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Super Cup θα πραγματοποιείται πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος και θα μετέχουν οι τέσσερις πρώτες ομάδες της βαθμολογίας της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου. Στόχος να αποτελέσει ο νέος θεσμός μια “γιορτή” του ελληνικού επαγγελματικού μπάσκετ με το οποίο θα γίνεται η ιδανική εκκίνηση της σεζόν!

Το τζάμπολ του νέου θεσμού θα γίνει το διήμερο 23-24 Σεπτεμβρίου με την συμμετοχή των τεσσάρων πρώτων ομάδων της βαθμολογίας της προηγούμενης αγωνιστικής χρονιάς των Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, ΑΕΚ, Περιστερίου Winmasters και Προμηθέα Πάτρας και με βάση τους υγειονομικούς κανόνες που θα προβλέπει η Πολιτεία για τις αθλητικές εκδηλώσεις στους κλειστούς χώρους.

Στο πλαίσιο του διημέρου θα προγραμματιστούν παράλληλες δράσεις προώθησης της Basket League και επιμόρφωσης των συμμετεχόντων στο Πρωτάθλημα.

Τα ζευγάρια των αγώνων θα οριστικοποιηθούν στην κλήρωση της EKO Basket League 2020-2021 η οποία θα πραγματοποιηθεί το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου.

Πεποίθηση μας είναι ότι οι φίλαθλοι θα “αγκαλιάσουν” το νέο θεσμό».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης