Θέματα που απασχολούν το επαγγελματικό μπάσκετ περιελάμβανε η ατζέντα της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη ανάμεσα σε αντιπροσωπεία του ΕΣΑΚΕ και μέλη του ΠΣΑΚ.

Τον Ελληνικό Σύνδεσμο Ανωνύμων Καλαθοσφαιρικών Εταιρειών εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, ο αντιπρόεδρος Σταύρος Δουβής και στελέχη του ΕΣΑΚΕ, ενώ από πλευράς του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών παρέστησαν ο πρόεδρος Ανδρέας Γλυνιαδάκης, ο γενικός γραμματέας, Βασίλης Ξανθόπουλος, ο γενικός διευθυντής, Κώστας Αλεξανδρίδης, και ο νομικός σύμβουλος, Γιάννης Ζαφειρόπουλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη διάρκεια της συνάντησης οι δύο πλευρές συμφώνησαν ο ΠΣΑΚ να αναλάβει πιο ενεργό ρόλο στις δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Basket League και στις ενέργειες προβολής και προώθησης του πρωταθλήματος.

Μεταξύ άλλων ο ΠΣΑΚ ζήτησε μέλος του να μετέχει στην επιτροπή που αποτελείται από στελέχη του ΕΣΑΚΕ και η οποία ελέγχει ανά τρίμηνο την ορθή οικονομική λειτουργία των ΚΑΕ.

Καταλήγοντας, ΕΣΑΚΕ και ΠΣΑΚ συμφώνησαν στην μεγαλύτερη ανάπτυξη και εμβάθυνση της συνεργασίας τους προς όφελος του ελληνικού επαγγελματικού μπάσκετ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης