Συνέντευξη: Ανδρέας Αθανασούλης

Η Εθνική ομάδα πήρε την πρόκριση απέναντι στην Τσεχία και βρίσκεται στα προημιτελικά του Ευρωμπάσκετ, ανεβάζοντας στα ύψη τους παλμούς των Ελλήνων φιλάθλων και εκτινάσσοντας τις προσδοκίες για μία διάκριση. Η «επίσημη αγαπημένη» έχει μπροστά της τη Γερμανία (13/9, 21:30, ΕΡΤ) και ευελπιστεί να νικήσει τα «πάντσερ» μέσα στο Βερολίνο και να μπει στη ζώνη των μεταλλίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως σε κάθε μεγάλη διοργάνωση έτσι και στο φετινό Ευρωμπάσκετ, η Ελλάδα έχει στο πλευρό της τους «Πελαργούς». Πρόκειται για τους οργανωμένους φίλους της «γαλανόλευκης», που από το 2006 μέχρι και σήμερα, δεν χάνουν αγώνα και ταξιδεύουν ανά τον κόσμο για να χειροκροτήσουν, να εμψυχώσουν και να υποστηρίξουν τους Έλληνες διεθνείς, που προσπαθούν για το καλύτερο μέσα στο παρκέ.

Στο Βερολίνο βρίσκεται ο αντιπρόεδρος των «Πελαργών», ο οποίος μίλησε στο «zougla.gr» για την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, μετέφερε το κλίμα από τη Γερμανία και εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πορεία της «επίσημης αγαπημένης», τονίζοντας ότι η συγκεκριμένη ομάδα έχει τη στόφα του νικητή.

«Η εθνική μας εμπνέει την εμπιστοσύνη που είχαμε πριν το 2010, όταν έπαιζε αυτή η καλή μας φουρνιά με Διαμαντίδη, Παπαλουκά, Σπανούλη…Τότε βλέπαμε ότι πάντα στο τέλος κέρδιζαν. Αυτή την αίσθηση που είχα το 2006 στην Ιαπωνία, που πήραμε την δεύτερη θέση, έχω και τώρα», δήλωσε ο Μιχάλης Λαμπράκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αντιπρόεδρος των «Πελαργών» που παρακολούθησε μέσα από την «Mercedes-Benz Arena» το ματς με την Τσεχία, επεσήμανε ότι σε ολόκληρη τη διάρκειά του υπήρχε η αίσθηση, ότι στο τέλος η Ελλάδα θα πάρει τη νίκη-πρόκριση, ενώ σημείωσε ότι στο παιχνίδι με την Γερμανία που ακολουθεί η Εθνική θα έχει περισσότερους φίλους στο πλευρό της, αν και στις εξέδρες θα κυριαρχούν οι Γερμανοί, που παίζουν εντός έδρας.

Πάντως, ο Μιχάλης Λαμπράκης αναφέρθηκε στην ταλαιπωρία των Ελλήνων φιλάθλων με τα εισιτήρια, που προέκυψε με την αλλαγή ώρας πριν το ματς με την Τσεχία, ωστόσο παρά το μεγάλο πρόβλημα δεν έκρυψε το χαμόγελό του.

Αυτό προκύπτει μέσα από την εικόνα της παρέας του Γιάννη Αντετοκούνμπο, του Κώστα Παπανικολάου, του Νικ Καλάθη, του Κώστα Σλούκα, του Ιωάννη Παπαπέτρου και των υπόλοιπων παιδιών που έχουν βάλει πλώρη για τα μετάλλια…

Το κλίμα στα αποδυτήρια αλλά και στην εξέδρα είναι εξαιρετικό και όλοι στις τάξεις της ομάδας αισιοδοξούν για την 7η νίκη που θα φέρει την «επίσημη αγαπημένη» αγκαλιά με την επιτυχία…

Δείτε τη συνέντευξη:

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης