• Δώρο 1 VVIP πακέτο για 2 άτομα από το Pamestoixima.gr *

Ένα ακόμα βήμα για την πρόκρισή της στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου θέλει να κάνει απόψε η Εθνική Ομάδα Μπάσκετ. Στις 21:00 στο Βελιγράδι αντιμετωπίζει τη Σερβία με στόχο τη νίκη που θα την διατηρήσει στην κορυφή του 1ου ομίλου.

Η κόντρα του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τον Νίκολα Γιόκιτς αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον σ’ ένα παιχνίδι για το οποίο το Pamestoixima.gr προσφέρει πλήθος στοιχηματικών επιλογών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την Κυριακή (20:00) το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δίνει ένα ακόμα αγώνα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με το Βέλγιο, στο ΟΑΚΑ και την επόμενη εβδομάδα ξεκινάει το Eurobasket. Το πρώτο τζάμπολ γίνεται την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου.

Αντίστροφη μέτρηση για το Eurobasket

Η Εθνική Ομάδα ξεκινάει τις υποχρεώσεις της την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου με πρώτη αντίπαλο την Κροατία. Ακολουθούν οι αγώνες της με την Ιταλία (Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου), τη Μεγάλη Βρετανία (Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου), την Ουκρανία (Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου) και την Εσθονία (Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 3ος όμιλος, στον οποίο συμμετέχει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, διεξάγεται στο Μιλάνο. Οι 4 από τις 6 ομάδες του ομίλου προκρίνονται στην τελική φάση στο Βερολίνο.

Η Εθνική Ομάδα αναμένεται να πάρει το εισιτήριο και σε αυτή την περίπτωση θα δώσει το πρώτο της παιχνίδι επί γερμανικού εδάφους την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου.

Την ευκαιρία να βρεθούν κοντά στην Εθνική Ομάδα, στον πρώτο της αγώνα στο Βερολίνο, θα έχουν οι νικητές του διαγωνισμού του Pamestoixima.gr.

Δεν απαιτείται η συμμετοχή στα τυχερά παίγνια

Το Pamestoixima.gr προσφέρει 1 VVIP πακέτο για 2 άτομα στο Βερολίνο. Για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό δεν απαιτείται η συμμετοχή στα παίγνια. *

Αναλυτικά το έπαθλο περιλαμβάνει:

  • 2 VIP Εισιτήρια για τους αγώνες που θα διεξαχθούν την Κυριακή 11/9/2022 στο Mercedes-Benz Arena του Βερολίνου στα πλαίσια της νοκ-άουτ φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης. 
  • 2 Διανυκτερεύσεις για 2 άτομα σε ξενοδοχείο 5* (περιλαμβάνεται ημιδιατροφή).
  • Μεταφορές με πολυτελές αυτοκίνητο από και προς το Αεροδρόμιο, όπως και από και προς το γήπεδο.
  • Ταξιδιωτική ασφάλιση για 2 άτομα.

Για να συμμετάσχει κάποιος στην κλήρωση θα πρέπει να διαθέτει ενεργό και πλήρως ταυτοποιημένο λογαριασμό στο Pamestoixima.gr όπως και να έχει συναινέσει ρητά στη λήψη εμπορικής επικοινωνίας, καθώς και στην επεξεργασία της παικτικής του συμπεριφοράς για την αποστολή αποκλειστικών προσφορών για τα τυχερά παίγνια που προσφέρονται μέσω του Pamestoixima.gr.

Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται στις 30 Αυγούστου και η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 31 Αυγούστου, στις 12 το μεσημέρι.

 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης