Ο Δημήτρης Ιτούδης νίκησε τον κορωνοϊό και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο «Σωτηρία» στο οποίο πέρασε το τελευταίο στάδιο της ανάρρωσής του. Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται πλέον να ταξιδέψει στη Ρωσία για να ξεκινήσει την προετοιμασία της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

«Ο προπονητής μας, Δημήτρης Ιτούδης, νίκησε στη μάχη με τον κορωνοϊό. Σήμερα πήρε εξιτήριο από το Γενικό Νοσοκομείο Σωτηρία της Αθήνας, στο οποίο πέρασε το τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας του. Θα υποβληθεί σε νέους ελέγχους την επόμενη εβδομάδα, πριν πετάξει για τη Μόσχα, για την προετοιμασία της ΤΣΣΚΑ», αναφέρει ο σύλλογος της Ρωσίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι υγιής και έτοιμος να γυρίσω στην κανονικότητα. Ξέρω ότι πολλοί φίλοι της ΤΣΣΚΑ με υποστήριξαν, μου έστειλαν πολλά μηνύματα και το εκτιμώ. Ευχαριστώ τους γιατρούς και όσους βοήθησαν για την αποθεραπεία μου στην Ελλάδα, πραγματικά ενδιαφέρθηκαν. Ευχαριστώ τους γιατρούς Γαρυφαλλιά Πουλάκου, κ. Συρίγο, κ. Τσιόδρα, τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια. Παρακολουθώ τις προπονήσεις μέσω βίντεο και βρίσκομαι σε επαφή με τους συνεργάτες μου, πραγματικά μου λείπουν, μου λείπει το μπάσκετ και ανυπομονώ να γυρίσω το συντομότερο δυνατό», τόνισε ο 50χρονος τεχνικός.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης