Ο υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης ενημερώθηκε για το περιεχόμενο της ανακοίνωσης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στην οποία αναφέρεται μεταξύ άλλων πως «δυστυχώς για τον εκπρόσωπο της Πολιτείας, ο οποίος για μία ακόμη φορά στοχοποιεί αδίκως τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας… και συγχέει ηθελημένα για λόγους προσωπικούς, προεκλογικούς και ψηφοθηρικούς το “ΕΛΛΗΝΙΚΟ Basket” με το “Basket στην Ελλάδα». H απάντηση προέκυψε από κύκλους του Γιώργου Βασιλειάδη που σχολίασαν πως «κρίνεται από τον κόσμο ο Βασιλακόπουλος».

«Ο Βασιλακόπουλος κρυβόταν και παραμένει άφαντος» επιμένουν από το περιβάλλον του υφυπουργού Αθλητισμού, αφού ο Γιώργος Βασιλακόπουλος δεν είχε προσέλθει στην έκτακτη σύσκεψη που είχε συγκαλέσει ο Γιώργος Βασιλειάδης στις 15 Μαρτίου στο γραφείο του, παρουσία των αδελφών Αγγελόπουλων και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, με στόχο την εκτόνωση της κρίσης στο ελληνικό μπάσκετ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος ήταν ο μοναδικός από όσους κάλεσε ο Γιώργος Βασιλειάδης τότε που δεν εμφανίστηκε, στέλνοντας στη θέση του τον Β΄ αντιπρόεδρο της ΕΟΚ, Αριστείδη Γολέμη. Πριν ακόμη συγκαλέσει εκείνη την έκτακτη σύσκεψη ο υφυπουργός Αθλητισμού καλούσε την ΕΟΚ να αναλάβει πρωτοβουλίες για την εκτόνωση της κρίσης, στέλνοντας μήνυμα πως θα αναμένει μέχρι την… ύστατη στιγμή!

«Η ΕΟΚ και ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, όμως παρέμεναν άφαντοι. Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος δεν βρήκε ούτε μία… δικαιολογία τότε για την ηχηρή απουσία του, δεν σήκωνε τα τηλέφωνα, δεν απαντούσε καν στα μηνύματα του Γιώργου Βασιλειάδη, ενώ παραμένει άφαντος εδώ και ενάμιση μήνα». Κύκλοι από το περιβάλλον του υφυπουργού Αθλητισμού τονίζουν επίσης πως «ο Γιώργος Βασιλειάδης έχει αποδείξει πως δεν τον ενδιαφέρει το πολιτικό κόστος και ό,τι περνά από το χέρι του για το καλό του ελληνικού αθλητισμού, το κάνει! Αυτό δεν σημαίνει πως θα υποκύψει στα αιτήματα της ΚΑΕ Ολυμπιακός, αλλά ως κεφαλή του ελληνικού μπάσκετ και με δεδομένη την κρίση που έχει προκύψει, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος οφείλει να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με όσους εκφράζουν δυσαρέσκεια για να βρεθεί μια λύση, είτε αυτή είναι άμεση, είτε αφορά τη νέα σεζόν. Να συνδράμει για να συμφωνήσουν όλες οι πλευρές σε κάποια καίρια ζητήματα. Από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός επιμένει πως δεν θα κατέβει σε αγώνα με τον Παναθηναϊκό, αν δεν οριστούν ξένοι διαιτητές, ο κίνδυνος να φτάσουμε στο παρά πέντε είναι ορατός και ο Γιώργος Βασιλειάδης επιμένει σε όσα δήλωσε πως «η Ομοσπονδία οφείλει “χθες” να πάρει πρωτοβουλίες. Θα είμαστε μάρτυρες του θανάτου του ελληνικού μπάσκετ».

«Εξάλλου, πότε εμφανίστηκε ο Γιώργος Βασιλακόπουλος με προτάσεις για να νομοθετήσει ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης;», αναφέρουν από το περιβάλλον του υφυπουργού Αθλητισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης