Ο Κώστας Κουφός εγκατέλειψε μετά από 11 χρόνια θητείας το ΝΒΑ καθώς πείστηκε από τους ιθύνοντες της ΤΣΣΚΑ να γίνει κάτοικος Μόσχας.

Οι Ρώσοι έκαναν πρόταση στον Έλληνα σέντερ, που προβλέπει συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, με συνολικές απολαβές τα 6 εκατ. δολάρια, καταφέρνοντας να εξασφαλίσουν την υπογραφή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα οι πρωταθλητές Ευρώπης την Παρασκευή ανακοίνωσαν κι επίσημα την απόκτηση του Κουφού, ο οποίος δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής: «Ανυπομονώ να παίξω για μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.

Όσο ήμουν στο ΝΒΑ, παρακολουθούσα όσα γίνονται στην Ευρώπη και ξέρω ότι η ομάδα είναι απόλυτα επιτυχημένη τα τελευταία χρόνια. Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω για τον Δημήτρη Ιτούδη και για τους νέους συμπαίκτες μου. Είμαι ενθουσιασμένος που θα έχω την ευκαιρία να εξελιχθώ. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι μια πολύ ωραία εμπειρία», δήλωσε μετά τη συμφωνία ο Κουφός.

Από την πλευρά του, ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ, Δημήτρης Ιτούδης, είπε: «Ο Κώστας θα φέρει την εμπειρία έντεκα ετών που έχει από το ΝΒΑ, από το υψηλότερο επίπεδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μου έχει πει πολλές φορές ότι έχει μεγάλη επιθυμία και ενέργεια στο ντεπόζιτό του. Τον περιμένουμε στη Μόσχα, ανυπομονούμε για αυτή τη συνεργασία στο γήπεδο και μαζί να πετύχουμε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης