Πεπεισμένος για τη βελτίωση που θα έχει υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Ιτούδη στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, δήλωσε ο Κώστας Κουφός, δύο ημέρες μετά την άφιξή του στη ρωσική πρωτεύουσα.

Ο 32χρονος σέντερ, που αγωνίστηκε επί 11 χρόνια στο ΝΒΑ τόνισε αρχικά: «Είμαι ενθουσιασμένος για την ευκαιρία που έχω. Υπήρξα τυχερός στην καριέρα μου, έπαιξα για έντεκα χρόνια στο ΝΒΑ και τώρα εντάχθηκα σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Είναι ευλογία όλο αυτό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Eν συνεχεία επισήμανε: «Έχω την ευκαιρία να βελτιωθώ ως παίκτης σε αυτή την ομάδα, με σπουδαίους συμπαίκτες και προπονητές. Πιστεύω ότι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα με βοηθήσει σημαντικά να βελτιωθώ, διαθέτει έναν εξαιρετικό προπονητή. Μου αρέσει αυτό. Είναι από αυτούς που σε κάνουν καλύτερο. Μπορώ να τρέξω το γήπεδο, να τελειώσω φάσεις κοντά στο καλάθι και να αμυνθώ καλά. Θα κάνω ό,τι μου ζητήσει ο κόουτς».

Ο Κουφός αναφορικά με την ενασχόλησή του με το μπάσκετ από μικρή ηλικία, είπε: «Άρχισα να παίζω περισσότερο, μετά τον θάνατο του πατέρα μου, όταν ήμουν εννέα ετών. Χρησιμοποίησα το άθλημα ως μια θετική απόδραση από όλο αυτό. Όποτε είχα άγχος ή δεν ένιωθα καλά, πήγαινα να παίξω μπάσκετ. Ο Θεός με ευλόγησε γιατί με έκανε ψηλό και αυτό με βοήθησε στην πορεία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης