Στη χαλάρωση που έδειξε η Εθνική μας στο δεύτερο μέρος του αγώνα με τη Γεωργία στάθηκε ο Φώτης Κατσικάρης, ο οποίος παράλληλα αναφέρθηκε και στο προσεχές ματς με τους Σλοβένους.

«Μετά το πρώτο τρίλεπτο που είχαμε τα ίδια συμπτώματα με την εκκίνηση απέναντι στην Κροατία, παίξαμε καλά. Η Γεωργία έχει πολλά συστήματα. Καταφέραμε να πιέσουμε σωστά στην άμυνα, βρήκαμε σκορ στον αιφνιδιασμό και από τα μακρινά σουτ. Στο δεύτερο μέρος χαλαρώσαμε, δεν είχαμε την ίδια ένταση με το πρώτο μέρος και η Γεωργία το εκμεταλλεύτηκε παλεύοντας μέχρι το τέλος κι εφαρμόζοντας διαφορετικές άμυνες για να αλλάξει το ρυθμό. Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο ματς απέναντι στη Σλοβενία, δεν υπάρχουν εύκολα ματς στη διοργάνωση», τόνισε αρχικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για την αναμέτρηση με τη Σλοβενία ο ομοσπονδιακός τεχνικός επισήμανε: «Η Σλοβενία δεν έχει κάποιους σημαντικούς παίκτες, όπως ο Γκόραν Ντράγκιτς, αλλά όταν σου λείπει ένας ηγέτης αναγκάζεσαι να γίνεις πιο ομάδα και να παίξεις με περισσότερο πάθος. Η άμυνά μας σε επίπεδο συγκέντρωσης και σε ταχύτητα πρέπει να είναι σε υψηλά στάνταρ, γιατί η Σλοβενία έχει ψηλούς που μπορούν να σουτάρουν από μακριά, όπως ο Σλόκαρ και ο Ζούπαν. Θα προσπαθήσουμε να πιέσουμε πολύ από την πρώτη γραμμή άμυνας. Χρειάζεται προσοχή από την αρχή. Πρέπει να ξεκουραστούμε τώρα και να προετοιμαστούμε για αυτό το ματς. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο ματς».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης