Σίγουρος ότι η εθνική ομάδα είναι έτοιμη να διεκδικήσει την πρόκρισή στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης δήλωσε ο Φώτης Κατσικάρης στους εκπροσώπους του Τύπου μετά το τέλος της αποψινής προπόνησης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το ματς κόντρα στους Βέλγους:
«Η εθνική ομάδα είναι πάντα έτοιμη. Ό,τι κάναμε στο Ζάγκρεμπ για τον όμιλο πλέον δεν ισχύει. Στα 40 λεπτά κόντρα στο Βέλγιο πρέπει να είμαστε σοβαροί κόντρα σε μια πολύ μαχητική ομάδα. Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι για να διεκδικήσουμε την πρόκρισή μας στους 8».

Για το φιλικό κόντρα στο Βέλγιο στην αρχή της προετοιμασίας:
«Μας έχει κάνει πολύ καλό αυτό το φιλικό. Έδειξαν ότι είναι μια πειθαρχημένη ομάδα που έχει χρόνια τον ίδιο προπονητή. Σουτάρουν πάρα πολύ για αυτό το λόγο πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνα.

Για τον Αξέλ Ερβέλ:
«Είναι ο φυσικός ηγέτης αυτής της ομάδας. Είναι η καρδιά τους, αυτός που συνδέει τους παίκτες, αυτός που κρατά τον χαρακτήρα αυτής της ομάδας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το γήπεδο που έχει διαμορφωθεί για τις ανάγκες αγώνα μπάσκετ:
«Είναι πάρα πολύ καλά. Αν ο ίδιος φωτισμός είναι ο ίδιος με τον σημερινό, δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα».

Για την οργάνωση του τουρνουά:
«Υπάρχει μια καθυστέρηση στις προπονήσεις. Δεν είναι να ασχολούμαστε με αυτά. Εμείς θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι και θα είμαστε έτοιμοι».

Για τις διαφορές σε σχέση με πέρυσι:
«Είναι κουραστικό να δίνουμε σημασία στο τι έγινε πέρυσι. Κάποια στιγμή όλο αυτό το ζήτημα χάνει την ουσία του. Συζητάμε όλη την ώρα για αυτό. Κάθε τουρνουά, κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Υπάρχει αυτό το στατιστικό (σ.σ. των έξι χρόνων χωρίς μετάλλιο), αλλά όλοι το θέλουμε. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Για τα πλάνα εν όψει του αυριανού αγώνα:
«Πάντα υπάρχουν σκέψεις και κάποια πλάνα. Πρέπει να προσαρμοστούν οι Βέλγοι σε εμάς και όχι εμείς σε αυτούς».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης