Σε μια δήλωση που έχει ταράξει τα νερά στον χώρο του ελληνικού μπάσκετ προχώρησε ο πρόεδρος του Πρωτέα Βούλας, Χρήστος Βασιλειάδης στην κάμερα του Sportshero.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Βασιλειάδης ανέφερε πως η ομάδα του στο ματς (Α1 Γυναικών) με τον Σπόρτινγκ ήταν στημένη, καθώς οι διαιτητές με άνωθεν εντολή αποφάσισαν να διεξάγουν την αναμέτρηση παρά το γεγονός ότι δεν λειτουργούσαν τα ηλεκτρονικό χρονόμετρα του γηπέδου!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Βοούσε ο κόσμος για το στοίχημα. Αποδείξεις δεν μπορεί να έχει κανένας αλλά κάνουν εντύπωση το κάποια αποτελέσματα και η ευρύτητα του σκορ. Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Όταν αναγκάζεται η ΕΟΚ να κάνει σύσκεψη σημαίνει ότι κάποιους απασχολεί. Στο παιχνίδι με τον Σπόρτινγκ, στήθηκε κανονικά η ομάδα να χάσει! Κληθήκαμε να παίξουμε σε παιχνίδι που δεν λειτουργούσαν χρονόμετρα και όλα έγιναν με χρονόμετρα χειρός. Για να τιμήσει το πρωτάθλημα και να έχεις κύρος πρέπει να τηρούνται οι συνθήκες. 

Ζητήσαμε αναβολή, συμφώνησε ο προπονητής του Σπόρτιγκ. Ο διαιτητής τηλεφώνησε σε κάποιον από την επιτροπή πρωταθλήματος που είπε ότι το παιχνίδι πρέπει να γίνει εκείνη την ημέρα. Από την διαιτησία κατάλαβα γιατί έπρεπε να γίνει. Κάναμε την ένσταση για τις συνθήκες. Στην έγγραφη απάντηση έλαβα ότι τα ηλεκτρονικά χρονόμετρα είναι προς διευκόλυνση των ομάδων. Θα τολμούσε στην Α1 να κάνει αγώνα με χρονόμετρο χειρός; Ποιος ήταν ο άνθρωπος που μίλησε με τον διαιτητή και έδωσε την άδεια; Στο παιχνίδι αυτό ο Πρωτέας στήθηκε» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Χρήστος Βασιλειάδης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το εν λόγω ματς ο Πρωτέας εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας διαμαρτυρόταν για τη διαιτησία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης