Ο Φώτης Κατσικάρης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος παρουσιάζει σημαντική βελτίωση. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας στο μπάσκετ με δηλώσεις του στην ισπανική «Marca» είπε:

«Είναι παίκτης μοναδικός, νομίζω με το ιστορικό του, με τα τρία χρόνια εμπειρίας στο ομαδικό μπάσκετ, και η αλήθεια είναι ότι εκπλήσσει όλο τον κόσμο. Ακόμη και τους ίδιους τους προπονητές του. Κάθε μέρα βελτιώνεται και γίνεται ένα αστέρι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κατσικάρης κλήθηκε να σχολιάσει την κακή πορεία της Ρεάλ: «Έχουν γίνει κάποιες αλλαγές, η προσαρμογή των νέων παικτών τους έχει κοστίσει λίγο, αλλά η βάση εδώ είναι οι Ισπανοί παίκτες, που είναι και ο σκληρός πυρήνας της ομάδας. Με τον καιρό θα βελτιωθούν και η προσαρμογή των νέων είναι πολύ σημαντική, γιατί είναι μεγάλη η σεζόν, είναι απαιτητική για μια ομάδα όπως η Ρεάλ Μαδρίτης που θέλει να φτάσει στους τελικούς και να κερδίσει κάθε τίτλο».

Για το ισπανικό πρωτάθλημα, ανάφερε: «Ζω στο Μπιλμπάο και βλέπω όλες τις αγωνιστικές του ισπανικού πρωταθλήματος. Ομολογώ ότι έχει μεγάλο ενδιαφέρον αυτή τη χρονιά. Ομάδες όπως η Γκραν Κανάρια, η Μπιλμπάο, οι δυο μεγάλοι, η Ουνικάχα, είναι ό,τι χρειάζεται ένας φίλαθλος για να παρακολουθεί αυτή τη Λίγκα, για να έχει το πρωτάθλημα ενδιαφέρον. Όλα είναι ανοιχτά κάτι που ισχύει και για το Κύπελλο».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης