Την περυσινή βαριά ήττα της ΤΣΣΚΑ από τον Ολυμπιακό των πολλών απουσιών στο ΣΕΦ (72-59), για την 24η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Eurolegue, θυμήθηκε ο τεχνικός των Ρώσων, Δημήτρης Ιτούδης, ενόψει της αυριανής (3/12, 19:00) μεταξύ τους αναμέτρηση στη Μόσχα, για τη 12η αγωνιστική.

«Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα αρκετά αθλητική. Έχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους, αλλά πάντα παλεύουν με ενέργεια», είπε αρχικά ο Ιτούδης και συνέχισε: «Δεν ξεχνάμε τι συνέβη πέρυσι, όταν έπαιξαν με πολλές απουσίες και μας έδωσαν ένα καλό μάθημα στο πως να παλεύεις. Περιμένω ένα ενδιαφέρον παιχνίδι και στη ρακέτα. Πολλά συμβαίνουν λόγω της παρουσίας των Σλούκα, Σπανούλη και ΜακΚίσικ που δημιουργούν. Το ίδιο κι ο Τζένκινς. Οι ψηλοί τους είναι πολύ επιθετικοί. Ο Πρίντεζης έχει εμπειρία κι ο Μάρτιν πάει συνέχεια στο ριμπάουντ. Πρόκειται για αθλητική ομάδα που παλεύει. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να ματσάρουμε την ενέργειά και την επιθετικότητά τους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του, ο Ουίλ Κλάιμπερν, είπε: «Θα πρέπει να εμφανιστούμε με την ίδια προσέγγιση που έχουμε σε κάθε παιχνίδι, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος. Χρειάζεται συγκέντρωση στο δικό μας παιχνίδι, στα κομμάτια που είμαστε καλοί, αλλά και να αντιμετωπίσουμε με την άμυνά μας τα καλά σημεία του Ολυμπιακού. Πρέπει να έχουμε κίνητρο όλοι και να παρουσιαστούμε έτοιμοι».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης