Πολύ άσχημο αποτέλεσμα χαρακτήρισε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος την ήττα 79-78 από τη Βραζιλία, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι ότι «στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν μακριά από ό,τι θέλαμε να δούμε» και πως «χάσαμε το καλό μας πρόσωπο στην άμυνα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος δήλωσε ότι «είμαστε πολύ απογοητευμένοι», ωστόσο έδωσε το σύνθημα για τη νίκη στο μεθαυριανό αγώνα με τη Νέα Ζηλανδία, υπογραμμίζοντας: «Πάμε για τη νίκη, ώστε να προκριθούμε στην επόμενη φάση».

«Ήταν ένα κακό παιχνίδι και ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν μακριά από ό,τι θέλαμε να δούμε. Χάσαμε το καλό μας πρόσωπο στην άμυνα, δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι σε καταστάσεις 2-2 και 1-1 στην άμυνα και αυτό ήταν το κλειδί.

Στην επίθεση δεν απαντήσαμε, χάσαμε πολλά σουτ και πολλά λέι απ, γιατί μπήκε και το άγχος στη μέση» τόνισε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος και συμπλήρωσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τώρα πρέπει να βγάλουμε το στρες από την ομάδα και να πάμε για τη νίκη, ώστε να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι, αλλά όλα τα παιδιά είναι επαγγελματίες. Θα μιλήσουμε και θα πάμε να κερδίσουμε το επόμενο ματς».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης