Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξέσπασε μετά το περιστατικό με τον Θανάση, ο οποίος έγινε αποδέκτης ρατσιστικού σχολίου. Με ένα μήνυμα που ανέβασε στο Τwitter και στο Instagram, ο σταρ των Μπακς στήριξε τον αδελφό του και ανέφερε: «Είμαστε Ελληνονιγηριανοί και σε όποιον αρέσει».

Αναλυτικά το post του Γιάννη:

«Κατ’ αρχάς Θανάση θέλω να σου ζητήσω συγγνώμη γιατί ξέρω αυτά που θα πω θα τραβήξουν πολλά βλέμματα πάνω σου και πάνω μου και ξέρω είναι κάτι που δεν θες.. Αλλά είμαι σίγουρος, άμα ήταν ο μπαμπάς εδώ, θα ήταν πολύ απογοητευμένος, αν κρατούσα τη σιωπή μου. Έχω χάσει τον ύπνο μου τις τελευταίες μέρες για το αρνητικό-ρατσιστικό περιστατικό που έγινε πρόσφατα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Αν αυτό μπορεί να συμβεί στον Θανάση ο οποίος εκπροσωπεί με περηφάνια και με ένα συνεχές χαμόγελο την Εθνική Ελλάδας και τον Παναθηναϊκό, δεν μπορώ να φανταστώ τι περνάνε άλλοι έγχρωμοι στην Ελλάδα.

»Είμαι παρά πολύ λυπημένος και απογοητευμένος… Αλλά δεν θα αφήσουμε τα αρνητικά σχόλια να αλλάξουν αυτήν την οικογένεια και την αγάπη μας για τη χώρα στην οποία μεγαλώσαμε. Εγώ και τα αδέλφια μου είμαστε Ελληνονιγηριανοί και σε όποιον αρέσει και θα συνεχίσουμε να εκπροσωπούμε και να μιλάμε με τα καλύτερα λόγια για την Πατρίδα μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης