Η φανέλα του Μάικλ Τζόρνταν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βαρκελώνης το 1992, πουλήθηκε το βράδυ της Κυριακής (19/4) έναντι 216.000 δολαρίων, σε μια δημοπρασία που συνέπεσε με την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ των Σικάγο Μπουλς για τον «αέρινο».

Οι δημοπρασίες του Ρόμπερτ Έντουαρντ, ο οποίος πουλά αθλητικά αναμνηστικά μεγάλης αξίας, επιβεβαίωσε την πώληση της φανέλας που φόρεσε ο Τζόρνταν και έφερε τη υπογραφή του. Η τιμή πώλησης της φανέλας, μάλιστα, ήταν η δεύτερη υψηλότερη σε δημοπρασία εμφάνισης του Τζόρνταν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η υποβολή προσφορών άνοιξε στις 25.000 δολάριας στις 7 Απριλίου και έληξε το βράδυ της πρεμιέρας του ντοκιμαντέρ «The Last Dance» του ESPN.

«Ο Μάικλ Τζόρνταν είναι αναμφισβήτητα ο πιο εμβληματικός αθλητής όλων των εποχών, κερδίζοντας έξι τίτλους ΝΒΑ και δύο χρυσά μετάλλια Ολυμπιακών Αγώνων», δήλωσε ο πρόεδρος των δημοπρασιών Ρόμπερτ Έντουαρντ, Μπράιαν Ντιούγιερ, και πρόσθεσε: «Οι συλλέκτες απολαμβάνουν να αποκτούν μια σπάνια φανέλα του Τζόρνταν από την Dream Team του 1992, τη μεγαλύτερη ομάδα μπάσκετ που δημιουργήθηκε ποτέ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης