Πανευτυχής μετά την πρόκριση της Ζαλγκίρις στο Final Four του Βελιγραδίου εμφανίστηκε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Ο προπονητής της ομάδας του Κάουνας που άφησε εκτός συνέχειας τον Ολυμπιακό δήλωσε:

«Πηγαίνοντας στη σειρά γνωρίζαμε πως έχουμε πιθανότητες. Μετά το Game 1, ξέραμε πραγματικά πως έχουμε ελπίδες. Το πιστεύαμε. Αυτοί οι παίκτες είναι ένα πολύ ξεχωριστό γκρουπ. Είναι αλήθεια πως δεν έχουν τόση εμπειρία, αλλά λίγες ομάδες της Euroleague παλεύουν όπως η Ζαλγκίρις. Πιστεύω πως ισοσκέλισαν την έλλειψη εμπειρίας τους με το πνεύμα τους. Όλοι αυτοί είναι εξαιρετικοί άνθρωποι, που αγαπούν την βελτίωση. Οπότε, τους βγάζω το καπέλο. Πάμε να το πανηγυρίσουμε και να ετοιμαστούμε για το Βελιγράδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ολυμπιακός είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, υψηλού επιπέδου, με εξαιρετικό προπονητή και τεράστια εμπειρία. Ήταν παράδειγμα προς μίμηση για το πνεύμα μαχητή που είχαν στο ευρωπαϊκό μπάσκετ για πέντε – έξι χρόνια. Το γεγονός ότι νικήσαμε μια τέτοια ομάδα το κάνει ακόμα πιο ξεχωριστό».

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δευτερόλεπτα προτού ολοκληρωθεί το ματς με τον Ολυμπιακό και «σφραγιστεί» η παρουσία τους στο… τελικό ραντεβού του Βελιγραδίου, συγκινήθηκε και βούρκωσε, καθώς η Ζαλγκίρις επιστρέφει σε Final-4 μετά από 19 χρόνια!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης