Aν και αναμενόταν στην Αθήνα το Σάββατο (24/7), εν τέλει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα επιστρέψει στην Ελλάδα με μερικές ημέρες καθυστέρηση.

Mπορεί οι υποστηρικτές του να ετοίμαζαν μεγαλειώδη υποδοχή στον θριαμβευτή του ΝΒΑ, που οδήγησε τους Μπακς στο πρώτο τους πρωτάθλημα μετά από 50 ολόκληρα χρόνια, ωστόσο τελικά δεν ταξιδέψει για την Ελλάδα αύριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως ενημέρωσε ο εκπρόσωπος του Αντετοκούνμπο, Γιώργος Πάνου στο novasports.gr, ο Giannis και όλη η οικογένεια του, δεν πρόκειται να ταξιδέψουν το Σάββατο στην Ελλάδα, αλλά είναι πιθανό, χωρίς να έχει οριστικοποιηθεί η πτήση τους, αυτό να συμβεί μία εβδομάδα αργότερα (31/7).

Όπως αναφέρει το sport24.gr ο «Greek Freak» έλαβε την απόφαση να μην έρθει αύριο στην Αθήνα, καθώς ο αδελφός του, Θανάσης, δεν μπορεί ακόμη να ταξιδέψει, όντας στο πρωτόκολλο κορωνοϊού του ΝΒΑ.

Έτσι δεδομένου ότι ήθελε να έχει μαζί του τον μεγάλο του αδερφό ο Γιάννης πήρε την απόφαση να μεταθέσει το ταξίδι για την Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου έστειλε πρόσκληση στον «Greek Freak», προκειμένου εκείνος και η οικογένειά του να δώσουν το «παρών» σε δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο για τον εορτασμό της 47ης επετείου της αποκατάστασης της Δημοκρατίας την ίδια ημέρα (24/7).

Εντούτοις, με την αλλαγή των πλάνων και τη μετάθεση του ταξιδιού του αυτό δεν είναι εφικτό να συμβεί.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης